Przyszedł chyba czas na galerię bo samochód zostanie raczej na dłużej a jak nie ja to mój brat go odziedziczy bo takie są plany.
Zdjęcia są zrobione bez praktycznie sprzątania itd tylko zarejestrowane po przywozie z Niemiec gdzie był tylko i wyłącznie jeden właściciel samochodu.
Jest to E46 Touring 320d z 2002r. 150 KM z sportsitzami grzanymi w czarnej skórze i multifuncją.
Co do Planów wyjdzie w praniu....
Pierwszą rzeczą muszę samochód po ogarniać i na pewno:
wywalić hak
poprawić tylni zderzak
obszyć lub kupić kierownice
wymienić lub także obszyć gałkę zmiany biegów
no i wrzucić koło
[E46] Touring by Łatysz
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
[E46] Touring by Łatysz
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
jak to kogoś w ogóle interesuje tutaj
Kilka ostatnich modów (zdjęcia robione na szybko sorry) oprócz tego wymieniłem amortyzatory tył i łączniki stabilizatora przód
a więc:
Kierka + gałka
wywalony hak + lampy poszły w czerwień (jeszcze muszę zakupić zaślepkę zderzaka ale raczej cały zderzak bo jest brzydki)
lampy przód trochu wypolerowałem
Ciąg Dalszy Nastąpi ;p
Kilka ostatnich modów (zdjęcia robione na szybko sorry) oprócz tego wymieniłem amortyzatory tył i łączniki stabilizatora przód
a więc:
Kierka + gałka
wywalony hak + lampy poszły w czerwień (jeszcze muszę zakupić zaślepkę zderzaka ale raczej cały zderzak bo jest brzydki)
lampy przód trochu wypolerowałem
Ciąg Dalszy Nastąpi ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
mi nic nie wiadomo za dużo mnie nie informują jadę po Michasie MotoGirl a w sumie po jej motor bo będzie z nami na zlocie a to jedyna stunterka na śląsku póki co jc to Primuś dzwoń