[E39] Touring 530d by Kleszcz Rodzinny Rydwan
Witam ponoownie Dzisiaj znalazłem czas i zabrałem się za temat lamp,do tego wszystkiego zostały wymionione przewody z kostkami poliftowymi które idą do lamp.Podłaczony został również biksenon w Dartronic z Tarnowskich Gór polecam,robią elektrykę głównie bmw
Efekt wizualny bez poruwnania,ori to ori
Kilka foto z dzisiaj:
Po za tym w ringach zostały zamontowane led markery no i kolejna zmiana ramek forumowych na te z nickiem.Zamówiłem też nowe emblematy,niestety zapomniałem ich zamontować
Pewnie jeszcze jakieś lepsze foto wrzuce w tym tygodniu,jak pogoda dopisze
Efekt wizualny bez poruwnania,ori to ori
Kilka foto z dzisiaj:
Po za tym w ringach zostały zamontowane led markery no i kolejna zmiana ramek forumowych na te z nickiem.Zamówiłem też nowe emblematy,niestety zapomniałem ich zamontować
Pewnie jeszcze jakieś lepsze foto wrzuce w tym tygodniu,jak pogoda dopisze
Ksawer, dzięki. Do ślicznego jeszcze mu daleko, zawsze będzie coś do zrobienia. Tym bardziej że nigdy to nie będzie pomnik na kołach tylko rodzinny transport
Rafal1980, dzięki.Dopóki żona nie krzyczy będę działał dalej ,bo wiele mam jeszcze planów które chciałbym zrealizować z tym autem
Głodek, dzięki.Można powiedzieć że jestem dopiero na początku drogi do odszczurzania auta, zresztą sam zobaczysz Dodam że w tym roku strzeli okrągła liczba 20. Więc jak na dwudziestoletnie auto zawsze będzie coś do zrobienia
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, daje mi to motywację do dalszego działania chyba że żona wystawi mi torby za drzwi
Rafal1980, dzięki.Dopóki żona nie krzyczy będę działał dalej ,bo wiele mam jeszcze planów które chciałbym zrealizować z tym autem
Głodek, dzięki.Można powiedzieć że jestem dopiero na początku drogi do odszczurzania auta, zresztą sam zobaczysz Dodam że w tym roku strzeli okrągła liczba 20. Więc jak na dwudziestoletnie auto zawsze będzie coś do zrobienia
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, daje mi to motywację do dalszego działania chyba że żona wystawi mi torby za drzwi
Ostatnio zmieniony 2018-07-07, 13:31 przez Kleszcz, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczoraj późnym wieczorem nadarzyła się okazja przetestowania lamp,efekt mnie powalił na kolana.
Wiem że nie odkryje nic nowego ale jeżeli chodzi o lampy to żaden zamiennik nie dorówna orginalnej ,mam porównanie do starych depo.Biksenon też przetestowany i jest bajeczka
Po za tym wpadły emblematy
Teraz chwila przerwy bo inne obowiązki wzywają
Wiem że nie odkryje nic nowego ale jeżeli chodzi o lampy to żaden zamiennik nie dorówna orginalnej ,mam porównanie do starych depo.Biksenon też przetestowany i jest bajeczka
Po za tym wpadły emblematy
Teraz chwila przerwy bo inne obowiązki wzywają
Witam ponownie Z racji tego że brak czasu itd.to mało się z autem dzieje,co nie znaczy że jest kompletna cisza
Na Dzień Ojca dostałem od swoich chłopaków koszulkę:
Po za tym postanowiłem ogarnąć temat kluczyków,jeden zastrajkował a i wyglądały już ochydnie.
Było :
Jest :
Mała rzecz a cieszy.Całą robotę wykonał Dartronic z Tarnowskich Gór
Wiele planów i pomysłów jeszcze mam,więc po mału do przodu.Pozdro
Na Dzień Ojca dostałem od swoich chłopaków koszulkę:
Po za tym postanowiłem ogarnąć temat kluczyków,jeden zastrajkował a i wyglądały już ochydnie.
Było :
Jest :
Mała rzecz a cieszy.Całą robotę wykonał Dartronic z Tarnowskich Gór
Wiele planów i pomysłów jeszcze mam,więc po mału do przodu.Pozdro