[E39] E39 By Głodek Styling 37
- marcin020799
- Zaawansowany forumowicz
Re: [E39] E39 By Głodek Styling 37
Na początku roku E39 przebywało w mojej okolicy
Podoba mi się felga, podejrzewam, że bardzo ładnie siądzie.
Podoba mi się felga, podejrzewam, że bardzo ładnie siądzie.
Gdzie przebywała,pochwal się
Felgi sam jeszcze nie wiem jak je zrobić ,brak pomysłu
Felgi sam jeszcze nie wiem jak je zrobić ,brak pomysłu
- marcin020799
- Zaawansowany forumowicz
Aldi przy Zebrzydowickiej Praktycznie po sąsiedzku, choć aura nie sprzyjała, śnieg i mróz
Zgadza się ,auto było u kolegi na warsztacie przy Aldi ,musimy się kiedyś zgadać ,co jakiś czas jestem na warsztacie coś tam podłubać przy aucie
Hej Grześ! I jak? Felgi maja juz kolor? Bo jak nie to moja propozycja, srebrne auto i złote felgi to wg mnie Baja.. https://images.app.goo.gl/E61tJMmdCoHyJyFMA
Co myślisz?
Co myślisz?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Kubuś felgi jadą na polerowanie rantów ,a środek na złoto
Co myslisz
Co myslisz
Jestem ciekawa Grześ jaka decyzja.. Ale najbardziej ciekawi mnie efekt końcowy
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
W nieco mniejszej skali ,ale myślę że warto pokazać
Witajcie udało mi się zakupić lampy tył polifty ,uradowany zabrałem się za zmianę lamp ,i nagle szok nie świecą ,po rozebraniu lamp plażowo się że są wypalone diody rezystory i przepalona płytka drukowana
Więc zaczęło się szperanie w necie ,udało się zamówić nowe diody rezystory płytka drukowana ,wszytko będę robił sam od nowa ,
Felgi oddałem do firmy która zajmuje się polerowaniem ,sam nie dałem rady ,z efektu jestem mega zadowolony
Udało się też zakupić listwy zewnętrzne drzwi bez chromu
Lampy wypolerowane
Tak wyglądają płytki LED
Felunie
Witajcie udało mi się zakupić lampy tył polifty ,uradowany zabrałem się za zmianę lamp ,i nagle szok nie świecą ,po rozebraniu lamp plażowo się że są wypalone diody rezystory i przepalona płytka drukowana
Więc zaczęło się szperanie w necie ,udało się zamówić nowe diody rezystory płytka drukowana ,wszytko będę robił sam od nowa ,
Felgi oddałem do firmy która zajmuje się polerowaniem ,sam nie dałem rady ,z efektu jestem mega zadowolony
Udało się też zakupić listwy zewnętrzne drzwi bez chromu
Lampy wypolerowane
Tak wyglądają płytki LED
Felunie
Już widać, że będzie się to wszystko razem prezentować rewelacyjnie
Przyznam szczerze , trochę mnie tu nie było ale jak widać miałem rację 4 lata temu porównaj fotkę z dnia zakupu tego auta z tym co jest teraz
Przyznam szczerze , trochę mnie tu nie było ale jak widać miałem rację 4 lata temu porównaj fotkę z dnia zakupu tego auta z tym co jest teraz
Hej Grześ! I jak prace nad projektem?
Kurcze mam nadziej ze zobaczymy coś jeszcze w tym roku co?