Na co dzien jezdzisz z tablica z innego kraju i samochodu zamocowana na stale do samochodu zarejestrowanego w Polsce i jeszcze masz problem, ze Ci mandat dali?
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kaper pisze:Za co karac ? Mogli dac ostrzeżenie - ale nieee, bo z ostrzeżeń nie ma zysków !
też liczyłem na ostrzeżenie tym bardziej, że na miejscu ją zmieniłem w dosłownie 30 sekund ;p
ale powiedzieli, że to , że jestem uczniem klasy maturalnej ich nie interesuje i tyle w temacie
No i od razu lepiej. A podłokietnik to podstawa w limo . Mieszki są po 30 zł na allegro wieć..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Jak w końcu się zmusze to ogarnę fotki co przy Leśnej robiliśmy ;]
Auto bardzo mi się podoba, mimo koloru ale tu z definicji nie przepadam za kolorem zielonym Wnętrze mi się bardzo podoba i teraz za naklejką musisz iść w doł bo troszku tego brakuje
Motorownia kiedyś wskoczy inna również mam nadzieje
Pozdro
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT