Co prawda to prawda autko w eleganckim stanie ale jak dla mnie to felgi nie pasują, lapsze były by jakieś ori z BMW np. z M5, no i moje osobiste odczucie: kolor nie w moim typie ale o gustach się nie dyskutuje...
felgi zmienie na wiosne bo teraz niema sensu bedą na 100% ori bmw no i jak wspomnial tomash klosze przednich lamp beda wymienione juz miałem zrobic to dawno ale jakosc zawsze brak czasu
[ Dodano: 26 Październik 2008, 18:55 ]
dzisiaj z przymusu musiałem przymiezyc 18" felge moja zapasówke
no na wiosne bankowo wpadną 18" hehe a jechałem robic fotki , wjechałem w jakis las i droga była taka daremna zarosnieta trawa wyłaczyłem ASC i chciałem poleciec no i poleciałem hehehhehe jakis kolec wystawał i było ssssssssssssss
z takim silnikiem latasz po trawie -no chyba że wjechałeś na odcinek specjalny jakiegoś rajdu troszke mnie to dziwi ale z drugiej strony oponki sie niezdzierają-no ale jak widać się przebijają
a wracając do felg -zdecydowanie 18''
a jak tam składany daszek, bo ja znowu musialem sobie jedna gumę naciagajaca podszyć a co do felg to moga byc i 15" grunt ze z wielkim rantem i bardzo nisko nie wiedzialem ze w e36 takie klucze do kół dawali