[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
No wpadnie gwint na pewno ale teraz jeszcze wakacje tak więc nie ma tyle siana heheFaTuM pisze:Kurna jest piekna Sesja rewelacja , ale za wysoko z przodu Ale jak powiedział do nastepnego sezonu Gdzieś to robił sesje nie są to widoki w Niewiadomiu na Wrębową w Niedobczycach te pola
P.S
Sam robiles ?
Spokojnie, powoli a do przodu
Sesja robiona w ¯orach, fotografem była koleżanka Z racji tego że posiada więcej obiektywów niż ja i mój standardowy hehe
FaTuM wydaje Ci się, wszystkie dekielki są srebrne
Krzyś sprzętu ma dużo i robić fotki potrafi Rozmawiałem z nią na temat sesji Twojej na A1 Powiedziała że problemu nie widzi tylko musi wiedzieć kiedy
Kilka zdjęć jest zrobione tzw. lewitującym obiektywem (koszt takiego to bagatela 8500zł), jestem bardzo zadowolony z tych fotek Postarała się i modelka i Pani fotograf
Ps. Jeżeli chcesz zmienić cały sprzęt to się odezwij, bo chętnie przygarnę tele... Od Ciebie:P
Dzięki wszystkim za opinie Następnym planem jest gwint Jak to mawiają... Powoli a do przodu
[ Dodano: 15 Lipiec 2011, 14:55 ]
Następny plan to gwint Bo za wysoko
A potem będziemy dalej myśleć 19 zoll
Krzyś sprzętu ma dużo i robić fotki potrafi Rozmawiałem z nią na temat sesji Twojej na A1 Powiedziała że problemu nie widzi tylko musi wiedzieć kiedy
Kilka zdjęć jest zrobione tzw. lewitującym obiektywem (koszt takiego to bagatela 8500zł), jestem bardzo zadowolony z tych fotek Postarała się i modelka i Pani fotograf
Ps. Jeżeli chcesz zmienić cały sprzęt to się odezwij, bo chętnie przygarnę tele... Od Ciebie:P
Dzięki wszystkim za opinie Następnym planem jest gwint Jak to mawiają... Powoli a do przodu
[ Dodano: 15 Lipiec 2011, 14:55 ]
Następny plan to gwint Bo za wysoko
A potem będziemy dalej myśleć 19 zoll
Nowe graty
Bardziej mi chodziło o sam kompresator ale skoro jest w zestawie z katalizatorem (gwarancja) to tak też to wpada na auto
Filterki i olej Leży już w domu jakiś czas ale dopiero teraz wpadnie do auta
Wszystko dzięki Pawłowi i Michałowi z Silesii
Wzbogaciła się również kolekcja detalingowych produktów
Mam nadzieję że do sierpnia będzie gewinde... Ale zwszystko zależy od Eli $
Bardziej mi chodziło o sam kompresator ale skoro jest w zestawie z katalizatorem (gwarancja) to tak też to wpada na auto
Filterki i olej Leży już w domu jakiś czas ale dopiero teraz wpadnie do auta
Wszystko dzięki Pawłowi i Michałowi z Silesii
Wzbogaciła się również kolekcja detalingowych produktów
Mam nadzieję że do sierpnia będzie gewinde... Ale zwszystko zależy od Eli $
Ale szyba w klapie się otwiera Tyle że z samego pilota... A teraz będzie działała także na guziczku pod wycieraczkąŁatysz pisze:No to poszedłeś po bandzie xD w końcu ten mechanizm i ta taśma (te otwieranie nie było boskie:P Aku Team) dzięki bogu! nie wiem jak umiałeś bez tego żyć Tyle czasu ;p
A szyba... No jakoś dawałem rade
Ważne że będzie multifunkcja