[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Kurna jest piekna ;) Sesja rewelacja , ale za wysoko z przodu :D Ale jak powiedział do nastepnego sezonu ;) Gdzieś to robił sesje nie są to widoki w Niewiadomiu na Wrębową w Niedobczycach te pola :P

P.S
Sam robiles ?
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

FaTuM pisze:Kurna jest piekna ;) Sesja rewelacja , ale za wysoko z przodu :D Ale jak powiedział do nastepnego sezonu ;) Gdzieś to robił sesje nie są to widoki w Niewiadomiu na Wrębową w Niedobczycach te pola :P

P.S
Sam robiles ?
No wpadnie gwint na pewno ale teraz jeszcze wakacje tak więc nie ma tyle siana :P hehe

Spokojnie, powoli a do przodu :D

Sesja robiona w ¯orach, fotografem była koleżanka :) Z racji tego że posiada więcej obiektywów niż ja i mój standardowy ;) hehe
FaTuM

Post autor: FaTuM »

y a czemu od pasażera na oby dwóch felgach są loga RH złote , a po stronie kierowcy czarne ? Złe przerobienie zdjęcia czy taki wybryk posiadacza ? :DDD
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Gratuluje. Autko wygląda majestatycznie :mrgreen: Fotografka jest profesjonalistką (pozdrawiam)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

chcialem tez kupic ten obiektyw jak KH zrobila mi pare zdjec fisheyem :D Ale teraz sie zastanawiam czy nie zmienic calego sprzetu na jakiegos NIKONA albo CANONA. No albo zmienic body na A550. Sam nie wiem...

Ale ostatnie zdjecie najlepsze :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

na jednym zdjęciu widać mój dom :mrgreen:
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

super fotki, pogratulować !
Awatar użytkownika
Piomar
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Piomar »

Zdjęcia extra pogratulować koleżance. A auto również super na pewno na żywo jeszcze lepiej się prezentuje.
Tomek
Maniak forumowy

FaTuM wydaje Ci się, wszystkie dekielki są srebrne :)

Krzyś sprzętu ma dużo i robić fotki potrafi :) Rozmawiałem z nią na temat sesji Twojej na A1 :D Powiedziała że problemu nie widzi tylko musi wiedzieć kiedy :P

Kilka zdjęć jest zrobione tzw. lewitującym obiektywem (koszt takiego to bagatela 8500zł), jestem bardzo zadowolony z tych fotek :D Postarała się i modelka i Pani fotograf :D

Ps. Jeżeli chcesz zmienić cały sprzęt to się odezwij, bo chętnie przygarnę tele... Od Ciebie:P

Dzięki wszystkim za opinie :) Następnym planem jest gwint ;) Jak to mawiają... Powoli a do przodu :D :bmw:

[ Dodano: 15 Lipiec 2011, 14:55 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Następny plan to gwint ;) Bo za wysoko :P

A potem będziemy dalej myśleć -> 19 zoll :D
Tomek
Maniak forumowy

Nowe graty ;)

Bardziej mi chodziło o sam kompresator ale skoro jest w zestawie z katalizatorem (gwarancja) to tak też to wpada na auto ;)

Obrazek
Obrazek

Filterki i olej ;) Leży już w domu jakiś czas ale dopiero teraz wpadnie do auta ;)

Obrazek

Wszystko dzięki Pawłowi i Michałowi z Silesii ;) :bmw:

Wzbogaciła się również kolekcja detalingowych produktów :D

Mam nadzieję że do sierpnia będzie gewinde... :D Ale zwszystko zależy od Eli $ ;)
Tomek
Maniak forumowy

Dzisiaj przyszła kolejna paczuszka z ASO a więc oczekiwana kratka do zderzaka :D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2012-04-16, 22:26 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

Oryginalna kratka bo super cenie =] poszczęściło Ci się no i w końcu wpadnie w "M Bumper " :D Poza Tym Ruda Grażyna Ty jesteś Ekstra Klasa;d
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Tomek
Maniak forumowy

W tym tygodniu jeszcze wpadnie prawdopodobnie lara z multifunkcją, nowy mechanizm z szyby kierowcy, przycisk do otwierania tylnej klapy i nowa taśma do szyby w tylnej klapie :D :bmw:
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

No to poszedłeś po bandzie xD w końcu ten mechanizm i ta taśma (te otwieranie nie było boskie:P Aku Team) dzięki bogu! nie wiem jak umiałeś bez tego żyć Tyle czasu ;p
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Tomek
Maniak forumowy

Łatysz pisze:No to poszedłeś po bandzie xD w końcu ten mechanizm i ta taśma (te otwieranie nie było boskie:P Aku Team) dzięki bogu! nie wiem jak umiałeś bez tego żyć Tyle czasu ;p
Ale szyba w klapie się otwiera :P Tyle że z samego pilota... ;) A teraz będzie działała także na guziczku pod wycieraczką :P

A szyba... No jakoś dawałem rade :lol:

Ważne że będzie multifunkcja :PP
Zablokowany