No wiec jak planowalem zabieram sie za alumy Narazie 2 godz mija a ja mecze sie teraz z papierem 2000. Musialem troche odpoczac bo reka boli. A zaczalem od papieru 1000 potem 1500. Jak skoncze dzisiaj to zapodam fotke z pierwszego aluma. Jechalem specjalnie zrzucic opony zeby polerowac No wiec lece dalej polerowac :D:D Bedzie gicior
Dodane po 1 godzinach 7 minutach:
efekt 3 godzinnej pracy Czyli jeszcze 9 godz przedemna
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
pomalu. Za tydzien bedzie moze wiadomo o co biega Ja sie juz nie umie doczekac.
MOge jedynie zdradzic ze w anjblizsyzm czasie zaloze czarna siateczke pod zderzak, halogeny clear czy jak sie to pisze. No i jeszcze lusterka. Ale lusterka mo chyba daro pomaluje razem z maska i polerka calego autka
- PORA�AJ�CE
tylko poprawki. Chce sie nacieszyc e36 wiec nic nie przerabiam. Jak kupie e46 to bede mial wlasnie taka maske Mysle ze kiedys bede mial te wymazone e46 coupe
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:tylko poprawki. Chce sie nacieszyc e36 wiec nic nie przerabiam. Jak kupie e46 to bede mial wlasnie taka maske Mysle ze kiedys bede mial te wymazone e46 coupe
HAHA... Ja powiedzialem mamie ze predzej sie nie wyprowadze z domu jak sobie nie kupie e46 330i Coupe... Co ja wiem : Mowiles mi co chcesz zmienic : Nie pamietam... Chyba ze idzie o nasz "interes" to juz wiem co...