[E36] 325i coupe krzysia
- sky_driver
- Zaawansowany forumowicz
przyjrzalem sie temu autu troche na spocie w Czechach i troche sie zdziwilem...eko skora mimo ze ma 2 lata poprzedzierana w nie jednym miejscu.. uszczelki przy szybach pozdzierane uszczerbione...niektore elementy karoserji zle spasowane.. no i ta polerka Krzyś ! maluj cale auto skoro juz tyle kasy wpieprzyles i nigdy wiecej nie zakladaj tam eko skory , juz lepiej zaloz srodek polskore mtechnica !! auto jest bomba tylko trzeba je dopiescic
zawias pisze:eko skora mimo ze ma 2 lata poprzedzierana w nie jednym miejscu
zgodze sie niestety ale nikt nie mial eko do porownania wiec zaryzykowalem.zawias pisze:i nigdy wiecej nie zakladaj tam eko skory
zawias pisze:juz lepiej zaloz srodek polskore mtechnica !!
jak mi pozyczycie kasy na nowe fotele w takim stanie zeby zalozyc uzywki i w tym w szarej tapicerce to biore od razu. A vadery w dobrym stanie to koszt ok 3,5tys zl. A wiec fotele zostaja.Tomek pisze:I tak jak zawias mówi dawaj M Tech'a albo Vadery i będzie ogień
Co do lakieru to juz bebnie od pol roku ze jest do malowania wiec nie przejmuje sie tym ze cos jest zle spasowane czy zle spolerowane bo jest kapa na serio i duzo wyzej tez o tym wspominalem. Nie ma co juz nawet polerowac bo lakieru jest ledwo ledwo. Mam juz dosc dlugo dwa sportsitze w piwnicy i bede je obszywal w eko skorze bo na nowa skore ok 2tys mnie nie stac. A bynajmniej nie jest to dla mnie priorytetem bo sa wazniejsze sprawy w zyciu niz fotele mimo ze sie wladowalo juz tyle kasy.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Troche sie pobawilem dzisiaj jakimis smiesznymi programikami i cos tam porobilem. Sorry za brudne auto. Dla tych ktorzy beda gadac ze mam wgniotka na blotniku to powiem ze mam go odkad kupilem auto
I zas wklejam jakies tam fotki zeby nie bylo nudno i smutno w temacie
I zas wklejam jakies tam fotki zeby nie bylo nudno i smutno w temacie
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE