[E36] Ficka E36 Cabrio :P

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Martin

Post autor: Martin »

Ficek pisze:
Martin pisze:z takim silnikiem latasz po trawie :shock:
jak bym był taki bogaty jak ty to tez bym latał m6 cabrio na kazdym zakrecie i niepatrzałbym na nic a jednak mnie na to niestac
ja mam tylko 1.8 m40-nie jestem bogaty-jedynie moge pozazdrościć Ci kolego tego
silnika -więc już sie niezłość :wink: :bmw:
Ficek

Post autor: Ficek »

kolebka pisze:a jak tam składany daszek, bo ja znowu musialem sobie jedna gumę naciagajaca podszyć :P a co do felg to moga byc i 15" grunt ze z wielkim rantem i bardzo nisko :P nie wiedzialem ze w e36 takie klucze do kół dawali :P
no te pasy trzeba bedzie wymienic ale to dopiero na wiosne to zgłosze sie do ciebie majster :D A ten klucz to miałem w bagazniku a orginał tez mam :D:D:D

[ Dodano: 28 Październik 2008, 17:43 ]
a ten lewarek jest od tico chyba i bałem sie ze sie złamie jak go podnosiłem heh
stachu

Post autor: stachu »

auto jest naprawde fajne :) , ale felgi przydaly by sie lepsze , np takie jak miales kiedys na tej czarnej coupe, a co do mycia heheh to co chwile cie widze na myjny na szosce hehehe ,. pozdro
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

tamten wzor felg niepasowalby to tego cabrio, jak juz to ta 18" ktora wyladowala jako zapas ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

stachu pisze:auto jest naprawde fajne :) , ale felgi przydaly by sie lepsze , np takie jak miales kiedys na tej czarnej coupe, a co do mycia heheh to co chwile cie widze na myjny na szosce hehehe ,. pozdro
te z m6 moim zdaniem juz jest oklepany wzór bo po jastrzębiu nawet astra jezdzi na tych felach co jest KOMPLETN¡ porazką hehehe
rozglądałem sie za felgami i powiem ze sam niewiem co bym chciał podobają mi sie takie jak sie niemyle to kisol ma identyczne
http://moto.allegro.pl/item470995345_or ... 6_e90.html
a tak pozatym to sam szrot jest na tym allegro albo ja mam za duze wymagania :???:

a co do myjni to jak mnie czesto tam widzisz to znaczy ze tez jestes stałym bywalcem hehehhehe ale niewiem zabardzo kim jestes :): jak bedziesz mnie widział następnym razem to podbij pogadac :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no chyba tak te same ma kisol
przez sezon zimowy napewno cos znajdziesz Ficku ;)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

to nie sa te co ma kisol ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ficek

Krzys pisze:to nie sa te co ma kisol ;)
no ale podobne :wink:

niewiem jakie kupic bo nic niema ciekawego a ja niechce 10"
kocik

Post autor: kocik »

polecam KESKIN
Ficek

kocik pisze:polecam KESKIN
znam tą firme :wink: nie w moim guscie one sa
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Ficek moze tutaj znajdziesz cos dla siebie :)

http://www.etabetawheels.pl/index.php/cPath/90
Obrazek

Ficek

ciekawa stronka obadam ją w wolnym czasie dzieki :mrgreen:
niski7

Post autor: niski7 »

eee, mnie sie nie podoba :P
jak juz znalazlem fele co mi sie podobaja to min 2500/szt :P
Tweety87

Post autor: Tweety87 »

Ficek a moze felgi Barracuda :cool: felunek tej firmy ma u siebie w emce Pietrek :wink:

http://felgi-opony.pl/wzory/wzory_felg.php :568:
Ficek

Tweety87, widze ze są tu konkrety !!!!!!!!!!!!! narazie mam czas do wiosny ale napewno cos wybiore ale mozliwosci sa wieksze niz na tym biednym allegro i jego chinskie odlewy :):
Zablokowany