kolebka pisze:a jak tam składany daszek, bo ja znowu musialem sobie jedna gumę naciagajaca podszyć a co do felg to moga byc i 15" grunt ze z wielkim rantem i bardzo nisko nie wiedzialem ze w e36 takie klucze do kół dawali
no te pasy trzeba bedzie wymienic ale to dopiero na wiosne to zgłosze sie do ciebie majster A ten klucz to miałem w bagazniku a orginał tez mam :D:D
[ Dodano: 28 Październik 2008, 17:43 ]
a ten lewarek jest od tico chyba i bałem sie ze sie złamie jak go podnosiłem heh
auto jest naprawde fajne , ale felgi przydaly by sie lepsze , np takie jak miales kiedys na tej czarnej coupe, a co do mycia heheh to co chwile cie widze na myjny na szosce hehehe ,. pozdro
stachu pisze:auto jest naprawde fajne , ale felgi przydaly by sie lepsze , np takie jak miales kiedys na tej czarnej coupe, a co do mycia heheh to co chwile cie widze na myjny na szosce hehehe ,. pozdro
te z m6 moim zdaniem juz jest oklepany wzór bo po jastrzębiu nawet astra jezdzi na tych felach co jest KOMPLETN¡ porazką hehehe
rozglądałem sie za felgami i powiem ze sam niewiem co bym chciał podobają mi sie takie jak sie niemyle to kisol ma identyczne http://moto.allegro.pl/item470995345_or ... 6_e90.html
a tak pozatym to sam szrot jest na tym allegro albo ja mam za duze wymagania
a co do myjni to jak mnie czesto tam widzisz to znaczy ze tez jestes stałym bywalcem hehehhehe ale niewiem zabardzo kim jestes jak bedziesz mnie widział następnym razem to podbij pogadac
Tweety87, widze ze są tu konkrety !!!!!!!!!!!!! narazie mam czas do wiosny ale napewno cos wybiore ale mozliwosci sa wieksze niz na tym biednym allegro i jego chinskie odlewy