Dlatego że wiem już co i jak chcę zrobić przy turasie

W najbliższym czasie zostaną wymienione przewody hamulcowe oraz paliwowe,wiadomo z racji wieku i pomału ze stanu.
Muszę wymienić amortyzatory klapy,mam nadzieję że nie będzie większych problemów

Dzięki Marian,pamiętam o Tobie

Zdradzę Wam że plan był na hydraulikę klapy,już miałem kupować zestaw ale po ponownym sprawdzeniu tematu jak i kontaktu z nadwornym elektronikiem,odpuściłem

Niestety czeka mnie wymiana tylnych podnośników i szczerze powiem że temat dla mnie to abstrakcja,więc jeżeli ktoś z Was już ten temat przerabiał to proszę o info jak się do tego zabrać

W związku z podnośnikami szyb to chodzi mi po głowie wymiana na podwójne atermiczne,wszystko ponoć pasuje

Zostanie rozebrane wnętrze,już kolejny raz

Będę chciał wygłuszyć całe wnętrze,przy okazji zostaną wymienione ori głośniki na....i tu jeszcze nie wiem,więc znowu prośba o info.Zostanie dołożony wzmacniacz i subwoofer.
Kolejny temat to tapicerka,idę w komfortsize full opcja

Co do koloru to plan jest na cały czarny środek,ale jeżeli trafi się skóra w beżu to będę nadal chciał połączyć czarny z beżem

Tylna kanapa z podwyższeniami dla dzieci.
Szukam elementów w skórze ale z dostępnością jest ciężko a jak są to cena zabija,nieprawdaż Grzesiek

Czasu mam sporo,więc szukam,szukam,szukam

Kilka rzeczy które ostatnio udało mi się dostać
Orginalne podświetlane klameczki z e38

Jak full komforty to i panel by się przydał,też z e38

Kolejna fajna sprawa to wysuwana podłoga bagażnika

Na razie to tyle,wszystkich planów nie zdradzę

Trochę się napisałem,myślę że nie przynudziłem.
Trzymajcie się,pozdro