[E30] BMW 325i M Technik I
dzieje sie cosik z ta slicznotką
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30
www.facebook.com/E30RedLove
masz czerwone e30 pisz z chęcią wrzucę twoje zdjęcia
u dawno mnie tu nie było
a więc że sezon tuż tuż pogody coraz lepsze zlociki się zaczynają postanowiłem coś pogrzebać a że jeszcze dostałem wejściówkę na zlot german fest i mogę wjechać moim parchem tym bardziej wziąłem się do pracy.
Oto graty które zakupiłem/założyłem
co zostało zrobione:
-zawieszenie przód nowe gumy na mc person (te na górze), nowe gałki wahaczy i sworznie (lemforder i febi) Z przodu do wymiany jedynie zostały gumy stabilizatora tak wszystko nówki.
- maglownica wymieniona na tą z e36 co ma mniej obrotów i wkońcu chodzi jak należy (czyt.ciężko bo przedtem jednym palcem obracałem)
- zawieszenie tył > niższe springi i nowe gumy ba górze amora.
- pod maską obudowa wiązki silnika z e30 m3, 4 zaślepki na motor i jako tako porządek
- wygłuszenie maski (jeszcze nie doszła)
- reflektory > nowe szkła i zregenerowane odbłyśniki (można powiedzieć lampy nowe wyglądają przepięknie)
- audio > przód nowe głośniki canton, nowe kable czincze i głośnikowe, wzmak magnat 4 Ch 1100 watt, jednostka sterująca Kenwood KDC-BT61U
- felgi rozebrane i na nowo przepolerowane ,śrubki wyczyszczone.
i tak jeszcze kilka różnych dupereli mniej ważnych.
Były zacniejsze plany ale to co wyżej wymieniłem zrealizowałem na przełomie kwietnia/maja i muszę troche przystopować...$$$
zdj na aucie nie dodam bo nie poskładane jeszcze.
profesionalny demontaż xD
i założone nówki
a więc że sezon tuż tuż pogody coraz lepsze zlociki się zaczynają postanowiłem coś pogrzebać a że jeszcze dostałem wejściówkę na zlot german fest i mogę wjechać moim parchem tym bardziej wziąłem się do pracy.
Oto graty które zakupiłem/założyłem
co zostało zrobione:
-zawieszenie przód nowe gumy na mc person (te na górze), nowe gałki wahaczy i sworznie (lemforder i febi) Z przodu do wymiany jedynie zostały gumy stabilizatora tak wszystko nówki.
- maglownica wymieniona na tą z e36 co ma mniej obrotów i wkońcu chodzi jak należy (czyt.ciężko bo przedtem jednym palcem obracałem)
- zawieszenie tył > niższe springi i nowe gumy ba górze amora.
- pod maską obudowa wiązki silnika z e30 m3, 4 zaślepki na motor i jako tako porządek
- wygłuszenie maski (jeszcze nie doszła)
- reflektory > nowe szkła i zregenerowane odbłyśniki (można powiedzieć lampy nowe wyglądają przepięknie)
- audio > przód nowe głośniki canton, nowe kable czincze i głośnikowe, wzmak magnat 4 Ch 1100 watt, jednostka sterująca Kenwood KDC-BT61U
- felgi rozebrane i na nowo przepolerowane ,śrubki wyczyszczone.
i tak jeszcze kilka różnych dupereli mniej ważnych.
Były zacniejsze plany ale to co wyżej wymieniłem zrealizowałem na przełomie kwietnia/maja i muszę troche przystopować...$$$
zdj na aucie nie dodam bo nie poskładane jeszcze.
profesionalny demontaż xD
i założone nówki
odbłniki regenerowałes czy kupowałes nowe
zapraszam na fejsa do polubienia czerwonych e30
wyrażnie napisane ze regenerowane, nowe idzie kupić ale pewnie jakaś chinszczyzna bo pare groszy kosztują.waski pisze:odbłniki regenerowałes czy kupowałes nowe
goły magiel mam przewody też z zbiorniczkiem jakieś są tylko drążków w nim brak bo przerzuciłem do tego z e36.Kolebka pisze:co to takiego?Aurel pisze:pod maską obudowa wiązki silnika z e30 m3
ogólnie auto super co zrobiłeś ze starym maglem, ew co ci z niego zostało?
A chodzi o tą osłone co masz nad silnikiem przy ścianie grodziowej. Przy swapach na m50/m52 czasami można zobaczyć że mają to założone...