Wiem, wiem, że gleba musi być... i będzie jak najszybciej będę mógł
Krzys pisze:i fajnie jakby srodek byl normalnie srebrny.
akurat czarny środek mi się bardzo podoba (srebrny też nie jest zły ale...) jedynie troszkę mnie boli, że taki malutki parapet... Jeszcze muszę kiedyś dorwać dekle
Pogadaj z gamkiem kup mu piwko raciborskie on je uwielbia to zacznie szukać a jak znajdzie to za 5 zł Ci je opchnie jak mi opony za 20 zł sprzedał to sie z nim dogadasz
Mówił ,ze ma takie dekle .
co do gleby mysle ,ze z tylu nie koniecznie musisz ja miec ,bo moze sie to spasowac mi na 225/45 wygladalo na ori elegancko chodz to juz profil 40 i kto wie
FaTuM, (hahahaha za 20zł xD) gamek ma tylko 3 dekle bo jeden mu się zawieruszył gdzieś w "magazynie" z przodu wiadomo, że trzeba obniżyć a z tyłu zobaczymy jak wyjdzie z dystansem (ale troszku trza będzie zjechać w dół)
Koło jak na początek uważam, że jest dobre (i w miarę za dobre pieniądze kupione) na 2013 będzie coś "mocniejszego" dwu lub trzy częściowego na 100% z minimum 8J. Gleba powtarzam x100 BĘDZIE !!!
Ta felga ładnie pasuje na moim aucie (jak wsadzę je na auto + dekielki RH + dystans + gleba będzie git majonez) - sami zobaczycie ... powyższe zdjęcia to nie są zdj z założoną felgą tylko "przykulana" i zrobione tak by mniej więcej zobaczyć jak to będzie się prezencić.
Kaper pisze:Koło jak na początek uważam, że jest dobre (i w miarę za dobre pieniądze kupione) na 2013 będzie coś "mocniejszego" dwu lub trzy częściowego na 100% z minimum 8J. Gleba powtarzam x100 BĘDZIE !!!
M E R O pisze:Wklej nr konta to zrobimy zrzute
Można jaśniej ?
Zrzute na gwinta dla Cia bo bez gwinta ciezko bedzie cos z tego kola wykrzesac
Jednym się będzie podobać, drugim nie - normalne Wielkiego wyboru nie miałem więc nie mogę narzekać... Lepsze to na start niż śmiganie na ori 16 z profilem 55 - takie moje zdanie. Ten sezon na 100% objeżdżę na nich a na przyszły zagości coś "firmowego i grubszego"
dziś przymierzałem dystanse (tylko na tył) od FaTuM'a na tyle 20mm. Będzie elegancko. Na dniach do tokarza i zobaczymy czy uda mu się coś "wystrugać"
Planuję też zakupić sprężyny na tył -20 (ale pierwsze gwint na przód - Priorytet)