Ficek pisze:zawias masz racje ale niewiem czy wiesz ze kiedys chciałem Labmo dors człowiek z czasem sie uczy teraz juz tych m6 nawet za darmo bym niechciał
hyhy juz cie widze jak kozaczysz w swojej cabrio na parkingu z lambo dorsami jeszcze okularki rey bana i pełen wypas
Ficek pisze:zawias masz racje ale niewiem czy wiesz ze kiedys chciałem Labmo dors człowiek z czasem sie uczy teraz juz tych m6 nawet za darmo bym niechciał
hyhy juz cie widze jak kozaczysz w swojej cabrio na parkingu z lambo dorsami jeszcze okularki rey bana i pełen wypas
nie w cabrio tylko w coupe to było 20 lat temu kiedys marzeniem kazdego b yły spoilery na 30 metrów wysokie itp
hehe nadal niewiem jak bedzie z tymi kierunkami moze zmienie na białe ale jak do tego dojdzie to orginał (złóte) sobie zostawie jak by mi sie kiedys odwidziało
na wiosne 1 plan to zmiana felg juz informuje ze te borbety 17" z oponami tył 245/40 i przód 225/45 będą na sprzedaz za niewielkie pieniądze opony z tyłu sa w stanie b.dobrym a przód nadalo by sie niuegługo zmienic ale 1 sezon obstoją
Ficek pisze:hehe nadal niewiem jak bedzie z tymi kierunkami moze zmienie na białe ale jak do tego dojdzie to orginał (złóte) sobie zostawie jak by mi sie kiedys odwidziało
na wiosne 1 plan to zmiana felg juz informuje ze te borbety 17" z oponami tył 245/40 i przód 225/45 będą na sprzedaz za niewielkie pieniądze opony z tyłu sa w stanie b.dobrym a przód nadalo by sie niuegługo zmienic ale 1 sezon obstoją
Ile za nie chcesz?? może bym se je założył a te na zime co mam