[E36] Ficka E36 Cabrio :P

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
zawias

Post autor: zawias »

Ficek pisze:Tweety87, mozliwosci sa wieksze niz na tym biednym allegro i jego chinskie odlewy :):
Przeciez w 320 e36 miałeś z Allegro podróby Chińskie i nie narzekałeś? :br: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

zawias pisze:
Ficek pisze:Tweety87, mozliwosci sa wieksze niz na tym biednym allegro i jego chinskie odlewy :):
Przeciez w 320 e36 miałeś z Allegro podróby Chińskie i nie narzekałeś? :br: :mrgreen:
popieram :P Za niepodroby trzebac dac min 3000zl! I to taki sredni wzor. Oczywiscie nowe
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Odlewy były Włoskie :D wiec do Chin bylo daleko :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Ficek

Post autor: Ficek »

zawias masz racje ale niewiem czy wiesz ze kiedys chciałem Labmo dors :) człowiek z czasem sie uczy teraz juz tych m6 nawet za darmo bym niechciał
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Ficek pisze:zawias masz racje ale niewiem czy wiesz ze kiedys chciałem Labmo dors :) człowiek z czasem sie uczy teraz juz tych m6 nawet za darmo bym niechciał
hyhy juz cie widze jak kozaczysz w swojej cabrio na parkingu z lambo dorsami :) jeszcze okularki rey bana i pełen wypas :P
Ficek

kolebka pisze:
Ficek pisze:zawias masz racje ale niewiem czy wiesz ze kiedys chciałem Labmo dors :) człowiek z czasem sie uczy teraz juz tych m6 nawet za darmo bym niechciał
hyhy juz cie widze jak kozaczysz w swojej cabrio na parkingu z lambo dorsami :) jeszcze okularki rey bana i pełen wypas :P
nie w cabrio tylko w coupe to było 20 lat temu kiedys marzeniem kazdego b yły spoilery na 30 metrów wysokie itp
gregorio__80

Post autor: gregorio__80 »

Ficek tylko jest jedno podstawowe pytanie :cool:
Czy do wiosny Ci punktów wystarczy!? :568: :wink:
Ficek

gregorio__80 pisze:Ficek tylko jest jedno podstawowe pytanie :cool:
Czy do wiosny Ci punktów wystarczy!? :568: :wink:
Majsta plajsta :bmw: wystarczy jak nie to pozycze od ciebie hehehe :mrgreen:
gregorio__80

Post autor: gregorio__80 »

Ficek pisze:Majsta plajsta :bmw: wystarczy jak nie to pozycze od ciebie hehehe :mrgreen:
Tylko ja nie wiem czy oni się zgodzą na pożyczkę :568: :567:
Ficek noga z gazu albo FIATA 126 z pękniętą głowicą kup to do wiosny pojeździsz! :cool:
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

ojojojojojojojojjo :D
W rękach maszyny jesteśmy tylko zabawką !
Ficek

gregorio__80 pisze:
Ficek pisze:Majsta plajsta :bmw: wystarczy jak nie to pozycze od ciebie hehehe :mrgreen:
Tylko ja nie wiem czy oni się zgodzą na pożyczkę :568: :567:
Ficek noga z gazu albo FIATA 126 z pękniętą głowicą kup to do wiosny pojeździsz! :cool:
hahhaa fiacikiem niedogonił bym Twojego X5 :mrgreen:
DAREX

Post autor: DAREX »

Wyłącz ASC hehehe :mrgreen:
Prezesu///M

Post autor: Prezesu///M »

fajny cabriolecik :bmw: ja bym jednak zmienil kierunkowskazy na biale i by bylo git :grin: fajne zdjecie w avatarze :grin:
Ficek

hehe nadal niewiem jak bedzie z tymi kierunkami moze zmienie na białe ale jak do tego dojdzie to orginał (złóte) sobie zostawie jak by mi sie kiedys odwidziało :D

na wiosne 1 plan to zmiana felg juz informuje ze te borbety 17" z oponami tył 245/40 i przód 225/45 będą na sprzedaz za niewielkie pieniądze :mrgreen: opony z tyłu sa w stanie b.dobrym a przód nadalo by sie niuegługo zmienic ale 1 sezon obstoją :D
Jakub

Post autor: Jakub »

Ficek pisze:hehe nadal niewiem jak bedzie z tymi kierunkami moze zmienie na białe ale jak do tego dojdzie to orginał (złóte) sobie zostawie jak by mi sie kiedys odwidziało :D

na wiosne 1 plan to zmiana felg juz informuje ze te borbety 17" z oponami tył 245/40 i przód 225/45 będą na sprzedaz za niewielkie pieniądze :mrgreen: opony z tyłu sa w stanie b.dobrym a przód nadalo by sie niuegługo zmienic ale 1 sezon obstoją :D
Ile za nie chcesz?? może bym se je założył a te na zime co mam
Zablokowany