[E36] Black Coupe by Fatum
jak co trzeci mi to powie to w końcu dokupię
Belex trzeba być szczerym ,bo poźniej i tak prawda wyjdzie na jaw nie tylko z dekielkami
[ Dodano: 23 Maj 2011, 21:08 ]
Miał być German , a jest eMka może kiedyś Po ciężkich dniach polerki i dopieszczeniu felg i zrobioeniu awari w tym tygodniu dochodzi gwint i dystanse . Oto zdjecia felg jeszcze jutro raz poprawie pastą i gitara Troche model oklepany , ale albo cała jest w poler , albo nic , a ja tylko rant
Felga ori "Forged M Double Spoke" Opony Bridgestone Potenza W stanie powiedzmy OK
Przód 7,5 ET 41 / 215/45 R17 + dystans 15mm
Tył 8,5 ET 41 / 225/45 R17 + myślę nad mniejszym dystansem.
Tak mi wyszła polerka .
Nie no bez jaj
8,5
7,5
Szczerze to ciężko walnąć prawdzwe mirror na tych felgach
Słabe światło na żywo lepiej , ale jutro jeszcze raz pójdzie poler
Belex trzeba być szczerym ,bo poźniej i tak prawda wyjdzie na jaw nie tylko z dekielkami
[ Dodano: 23 Maj 2011, 21:08 ]
Miał być German , a jest eMka może kiedyś Po ciężkich dniach polerki i dopieszczeniu felg i zrobioeniu awari w tym tygodniu dochodzi gwint i dystanse . Oto zdjecia felg jeszcze jutro raz poprawie pastą i gitara Troche model oklepany , ale albo cała jest w poler , albo nic , a ja tylko rant
Felga ori "Forged M Double Spoke" Opony Bridgestone Potenza W stanie powiedzmy OK
Przód 7,5 ET 41 / 215/45 R17 + dystans 15mm
Tył 8,5 ET 41 / 225/45 R17 + myślę nad mniejszym dystansem.
Tak mi wyszła polerka .
Nie no bez jaj
8,5
7,5
Szczerze to ciężko walnąć prawdzwe mirror na tych felgach
Słabe światło na żywo lepiej , ale jutro jeszcze raz pójdzie poler
Dystans na przód 15mm
Gwint nie na maksa od pierwszej do drugiej nakretki na samym dole jest rożnica 1,9cm, ake to sie zmieni ,bo jest za wysoko , za nie długo nastepne fotki , to tylko taki przedsmak. Dużo osób mówiło ,ze ET 26 nie wejdzie do E36 a tu prosze , chodz na maks skreconym gwincie ciut przy skretach obdziera , ale do wytrzymania i do zrobienia mocniej nadkole sciś
W tym sezonie felga się już napewno nie zmieni . Za niedługo nowe mody i sesje
Gwint nie na maksa od pierwszej do drugiej nakretki na samym dole jest rożnica 1,9cm, ake to sie zmieni ,bo jest za wysoko , za nie długo nastepne fotki , to tylko taki przedsmak. Dużo osób mówiło ,ze ET 26 nie wejdzie do E36 a tu prosze , chodz na maks skreconym gwincie ciut przy skretach obdziera , ale do wytrzymania i do zrobienia mocniej nadkole sciś
W tym sezonie felga się już napewno nie zmieni . Za niedługo nowe mody i sesje