[E46] 325Ci 03 us import

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
piotr8505
Zaawansowany forumowicz

Post autor: piotr8505 »

Dobrze jej niech gryzie asfalt. Na zimę pomożemy drogowcom mniej roboty będą mieli. Dobrze ze coś z autkiem coś robisz. Powodzenia w nowym roczku.
Awatar użytkownika
Susek
Przyjaciel klubu

Post autor: Susek »

Naprawdę naprawdę doba jest :bmw: i prace wrą :P
Obrazek
firu1
Zaawansowany forumowicz

Post autor: firu1 »

porzadna galeria i mody gustowne,mysle ze pakiet by zrobil robote ale to rzecz smaku,fajnie by dyfuser schowal tlumik,osobiscie lotka na klape albo waska blenda na szybe urozmaicilyby wyglad calosci,no i lusterka blee dla mnie :wink: nera i shadow line dodaly agresywnosci bardzo ladna bunka gratulacje podejscia i powodzenia :bmw:
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

panowie jesli juz macie gwinty to nie dekompletujcie ich no chyba ze jezdzicie 50kmh. Sprezyna pomocnicza jest po to aby przy obnizeniu auta i szybkiej jezdzie np na dziurach tez sobie dzialala. Przyklad taki: podnosimy samochod na lewarku, i wyjmujemy sprezyne pomocnicza. Jak gwint damy na sam dol to ta sprezyna glowna zostanie nam luzna bo nie jest wystarczajaco dluga. I w przypadku kiedy na drodze jest nierownosc dzieje sie to samo jak na podniesionym lewarku. Sprezyna jest w jakims ulamku sekundy luzna i pozniej na te talerzyki czy sruby gwintu z ogromna sila to sie sciska. Wiem ze tak ludzie robia ale dla mnie to jest druciarstwo na maxa. Kupujemy auta za 20-30tys, felgi za 3 tys to nie stac nas na dobry gwint za 3 tys? Duzo sie naczytalem i lepiej jezdzic bezpiecznie zamiast zejs 2cm nizej. Juz nie mowiac o tym ze ponizej tego zakresu obnizalnosci amor nie pracuje prawidlowo i auto podskakuje jak pileczka ping pongowa ;) Ale tego to nie musze chyba tlumaczyc...

Autko bardzo fajne jedynie niepodoba mi sie przedni zderzak i ta paskudna kierownica ktora do wnetrza pasuje jak swini siodlo :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
M E R O
Maniak forumowy

Post autor: M E R O »

Zderzak przod i tak bedzie z mpaszteta ( czekam na progi , tyl i do malowania )
zdj pogladowe :razz:
Obrazek
Letni setup poszedl do zyda. Na razie zbieram fundusze na dariusze LM albo CH w 19x9,5
a wczoraj zanabylem tymczasowy setup Styling 32 18x8 i 9 et20 i 22

Obrazek

Kiera w alcantarze wyglada super , ale za holere nie jest praktyczna :/, przy nastepnym obszyciu bede sie sporo zastanawial czy dac znowu alcantare

Na szybko musze jeszcze ogarnac czarna podsufitke
Obrazek
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

Wlasnie chcialem sie zapytac jak to jest z kiera obszyta w alcantarze.

Bez rekawiczek chyba sie kiepsko jezdzi i dosc szybko sie to wszystko sciera? ;/
Awatar użytkownika
Didik
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Didik »

Te auto to poprostu coś pięknego :D zakochać się idzie :bmw:

Nastepnym razem jak będziesz robił sesje na capku zwołaj miejscowych forumowiczów, bo pooglądał bym se te auto na żywo :) :bmw:
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]

Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
M E R O
Maniak forumowy

Honik pisze:Wlasnie chcialem sie zapytac jak to jest z kiera obszyta w alcantarze.

Bez rekawiczek chyba sie kiepsko jezdzi i dosc szybko sie to wszystko sciera? ;/
Ja mam akurat jedna z drozszych alcantar w carsdream obszywalem i jakosciowo super , do wygladu +10 . W rekawiczkach szalu nie ma, kumpel ma flok i do rekawiczek bardziej siada, alcantara ma zalety o ile rocznie robisz ok20k wtedy troche z tym pojezdzisz , fajne jest to ,ze nie lapie temp z zewnatrz ( w lato temp pokojowa nawet jak fotele wrzatek w zime odwronie , drazek w skorze przez rekawiczke bo lodowaty a kiera spoko .
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Didik pisze:Te auto to poprostu coś pięknego :D zakochać się idzie :bmw:

Nastepnym razem jak będziesz robił sesje na capku zwołaj miejscowych forumowiczów, bo pooglądał bym se te auto na żywo :) :bmw:
Spoko , ale chyba nie predzej jak za pare miechow , jak cos pomodze, bo na razie musze sie z kasa odkuc a gupi filtr paliwa 200pln :/
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Jako , ze moje 325 w USA ktos sobie doposazyl w biale kierunki ja zakupilem pare gratow co by mu zrobic retrofit w odpowiedniej kolorystyce + obrysowki na przod do M pasztetu
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Świetnie planujesz... Mi się zawsze podobały pomarańczki zwłaszcza USDM :mrgreen: Lampki na "dupe" bardzo szykowne (a wsteczny będzie biały ?)... Będzie coś w miarę oryginalnego i bardzo pięknego... Powodzenia i obserwuję dalsze postępy...
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Wsteczny mam 2 plany albo uda mi sie trafic poliftowy albo mazne na czerwono tylko nie wiem czy caly na czerwono czy zostawic troche tego bialego
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

M E R O pisze: tylko nie wiem czy caly na czerwono czy zostawic troche tego bialego
Nie, jak już coś modzić to całe na czerwono... Kup sobie folię zamiast sprayu:
http://allegro.pl/folia-do-lamp-czerwon ... 08437.html
nie droga i idzie zawsze zdrapać...(sam do swojej kupiłem pomarańczową) :wink:
Obrazek
M E R O
Maniak forumowy

Boje sie ,ze folia nie wyjdzie mi jednolity kolor :/
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

M E R O pisze:Boje sie ,ze folia nie wyjdzie mi jednolity kolor :/
Jak będzie za jasno o dasz drugą warstwę... Jak będzie za ciemno to zdrapiesz i stracisz 4zł (+koszt przesyłki 4zł) - zawsze taniej niż spray :wink:
Obrazek
Zablokowany