[E46] 325Ci 03 us import
-
- Zaawansowany forumowicz
porzadna galeria i mody gustowne,mysle ze pakiet by zrobil robote ale to rzecz smaku,fajnie by dyfuser schowal tlumik,osobiscie lotka na klape albo waska blenda na szybe urozmaicilyby wyglad calosci,no i lusterka blee dla mnie nera i shadow line dodaly agresywnosci bardzo ladna bunka gratulacje podejscia i powodzenia
"wszystkie pieniadze wydaje na BMW...
reszta to zmarnowane pieniadze..."
reszta to zmarnowane pieniadze..."
panowie jesli juz macie gwinty to nie dekompletujcie ich no chyba ze jezdzicie 50kmh. Sprezyna pomocnicza jest po to aby przy obnizeniu auta i szybkiej jezdzie np na dziurach tez sobie dzialala. Przyklad taki: podnosimy samochod na lewarku, i wyjmujemy sprezyne pomocnicza. Jak gwint damy na sam dol to ta sprezyna glowna zostanie nam luzna bo nie jest wystarczajaco dluga. I w przypadku kiedy na drodze jest nierownosc dzieje sie to samo jak na podniesionym lewarku. Sprezyna jest w jakims ulamku sekundy luzna i pozniej na te talerzyki czy sruby gwintu z ogromna sila to sie sciska. Wiem ze tak ludzie robia ale dla mnie to jest druciarstwo na maxa. Kupujemy auta za 20-30tys, felgi za 3 tys to nie stac nas na dobry gwint za 3 tys? Duzo sie naczytalem i lepiej jezdzic bezpiecznie zamiast zejs 2cm nizej. Juz nie mowiac o tym ze ponizej tego zakresu obnizalnosci amor nie pracuje prawidlowo i auto podskakuje jak pileczka ping pongowa Ale tego to nie musze chyba tlumaczyc...
Autko bardzo fajne jedynie niepodoba mi sie przedni zderzak i ta paskudna kierownica ktora do wnetrza pasuje jak swini siodlo
Autko bardzo fajne jedynie niepodoba mi sie przedni zderzak i ta paskudna kierownica ktora do wnetrza pasuje jak swini siodlo
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
- PORA�AJ�CE
Zderzak przod i tak bedzie z mpaszteta ( czekam na progi , tyl i do malowania )
zdj pogladowe
Letni setup poszedl do zyda. Na razie zbieram fundusze na dariusze LM albo CH w 19x9,5
a wczoraj zanabylem tymczasowy setup Styling 32 18x8 i 9 et20 i 22
Kiera w alcantarze wyglada super , ale za holere nie jest praktyczna , przy nastepnym obszyciu bede sie sporo zastanawial czy dac znowu alcantare
Na szybko musze jeszcze ogarnac czarna podsufitke
zdj pogladowe
Letni setup poszedl do zyda. Na razie zbieram fundusze na dariusze LM albo CH w 19x9,5
a wczoraj zanabylem tymczasowy setup Styling 32 18x8 i 9 et20 i 22
Kiera w alcantarze wyglada super , ale za holere nie jest praktyczna , przy nastepnym obszyciu bede sie sporo zastanawial czy dac znowu alcantare
Na szybko musze jeszcze ogarnac czarna podsufitke
Te auto to poprostu coś pięknego zakochać się idzie
Nastepnym razem jak będziesz robił sesje na capku zwołaj miejscowych forumowiczów, bo pooglądał bym se te auto na żywo
Nastepnym razem jak będziesz robił sesje na capku zwołaj miejscowych forumowiczów, bo pooglądał bym se te auto na żywo
[url=http://-lines.ru/][img]http://-lines.ru/rez/ab213120.gif[/img][/url]
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Zestaw wahaczy BMW E39 + gałki kierownicze
Master Sport 420zł
Zestaw wahaczy BMW E46 + tuleje + gałki kierownicze
Master Sport 550zł
Ja mam akurat jedna z drozszych alcantar w carsdream obszywalem i jakosciowo super , do wygladu +10 . W rekawiczkach szalu nie ma, kumpel ma flok i do rekawiczek bardziej siada, alcantara ma zalety o ile rocznie robisz ok20k wtedy troche z tym pojezdzisz , fajne jest to ,ze nie lapie temp z zewnatrz ( w lato temp pokojowa nawet jak fotele wrzatek w zime odwronie , drazek w skorze przez rekawiczke bo lodowaty a kiera spoko .Honik pisze:Wlasnie chcialem sie zapytac jak to jest z kiera obszyta w alcantarze.
Bez rekawiczek chyba sie kiepsko jezdzi i dosc szybko sie to wszystko sciera? ;/
Spoko , ale chyba nie predzej jak za pare miechow , jak cos pomodze, bo na razie musze sie z kasa odkuc a gupi filtr paliwa 200plnDidik pisze:Te auto to poprostu coś pięknego zakochać się idzie
Nie, jak już coś modzić to całe na czerwono... Kup sobie folię zamiast sprayu:M E R O pisze: tylko nie wiem czy caly na czerwono czy zostawic troche tego bialego
http://allegro.pl/folia-do-lamp-czerwon ... 08437.html
nie droga i idzie zawsze zdrapać...(sam do swojej kupiłem pomarańczową)