[E36] e36 by KOWAL
Ładna sedana. Kolor mi pasi, wnętrze też fajne a jeśli cieszy to swap nie potrzebny na razie Może zastanów się czy wkładać zderzak ///M bo bez ///M też idzie zrobić piękne auto. Skupiłbym się raczej na wnętrzu żeby było całe w emparchiecie .. Niech służy i życzę dużo siana na mody Pozdro
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Haha, pewnie kupił jak ja - szukając cały czas qp do czasu przypadkowej aukcjiSebaE36 pisze:A tak poza tym to dlaczego się zdecydowales na sedana? Nie chciales QP ?
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
QP to już strasznie oklepany temat I ma jedną ogromną wadę. Trzeba czasem w deszcz lub śnieg kazać swojej kobiecie lub co gorsza ,samemu, wysiąść aby wpuścić kogoś do tyłu.. To po prostu jest poniżej mojej godnościSebaE36 pisze:Nie chciales QP ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
KOWAL, To ile ty masz wzrostu ja mam 186 + szerokość i nie narzekałem na jazdę z tyłu w swojej QP
Co do twojego sedanika bardzo fajny kolor nie każdemu pasuje ale biorąc pod uwagę stan e-36 w naszym kraju nie ma co wybrzydzać z kolorem środek bardzo łelegancky co do wydechu to już wiesz i nie trza na zmianę kasy ale czasu i chęci jak na life wyglada tak jak na foto to nic tylko dbać i lać powodzonka
Co do twojego sedanika bardzo fajny kolor nie każdemu pasuje ale biorąc pod uwagę stan e-36 w naszym kraju nie ma co wybrzydzać z kolorem środek bardzo łelegancky co do wydechu to już wiesz i nie trza na zmianę kasy ale czasu i chęci jak na life wyglada tak jak na foto to nic tylko dbać i lać powodzonka
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
187,5 cm ;p
jak nie trza kasy na zmiane wydechu?;p mam ori tłumik(w piwnicy) ale z końcóweczką seryjna, cieniutka jak makaron jak to w 1.6;p skołować 2rureczke i zawitać u spawacza;)
ktoś z Was może dorabia i montuje końcowki? z tego co sie rozejrzałem to ciężko tam upchać dobrą końcówkę bo ori tłumik kończył mi się zaraz przed zderzakiem i + taki że był pod kątem, także spawania troszkę jest z dorabianiem końcówki...nie znam się na tym, także się nie orientuje.
jak nie trza kasy na zmiane wydechu?;p mam ori tłumik(w piwnicy) ale z końcóweczką seryjna, cieniutka jak makaron jak to w 1.6;p skołować 2rureczke i zawitać u spawacza;)
ktoś z Was może dorabia i montuje końcowki? z tego co sie rozejrzałem to ciężko tam upchać dobrą końcówkę bo ori tłumik kończył mi się zaraz przed zderzakiem i + taki że był pod kątem, także spawania troszkę jest z dorabianiem końcówki...nie znam się na tym, także się nie orientuje.