no w sumie masz racje ze troche tych zmian sie uzbiera ale najwazniejsze jest to ze nic niemusze wymieniac z czesci mechanicznych itp autko jest w pełni sprawnekolebka pisze:oj uwierz mi ze bedziesz duzo zmienial, poprzez kierunki co wszyscy pisza, lampy z tylu, przodu, felgi, no i moim zdaniem najfajniejsza sprawa, to podpięcie składania dachu pod pilota z centralki czy alarmu bardzo wygodna i bajerancka rzecz
[E36] Ficka E36 Cabrio :P
nacisnij na fotke ktora chcesz obejzec i wtedy Ci sie powiekszy i bedziesz mial lepsza jakosc i kolory beda normalnefranz3xxi pisze:a może tak troszkę oginalnych fotek bez ulepszeń... foto srodka... itd bo na tych fotach nic nie widać nie dość ze są małe to jeszcze jakies dziwne kolory maja chyba ze ja nie wiem jak to zapisac albo ogladac
Ficek mistrzu , gratuluje spelnienia marzonka oby jak najlepiej sluzyla , nie zakladaj 18' bedziesz plakac co chwile ( nie na PL drogie ) pozatym leci uklad kierowniczy tuleje na wachaczach...
wierz mi w to co pisze
niema sensu przesadzac a potem plakac , kierunkow nie zmieniaj bo pasuja
mam nadzieje ze na dniach jastrzebia mnie nia przewieziesz i zakrecimy razem pare kółek
wierz mi w to co pisze
niema sensu przesadzac a potem plakac , kierunkow nie zmieniaj bo pasuja
mam nadzieje ze na dniach jastrzebia mnie nia przewieziesz i zakrecimy razem pare kółek
GRATULUJE :!:
Nie wiem czemu ale teraz nie mam fotek choć wcześniej miałem jak będą to ocenie autko ale na pewno nie zmieniałbym kierunków bo te są OK zresztą sam się zastanawiałem nad powrotem do pomarańczy ale nie mam już tych małych z błotników jak się będziesz chciał ich pozbyć to chętnie przygarnę .
Nie wiem czemu ale teraz nie mam fotek choć wcześniej miałem jak będą to ocenie autko ale na pewno nie zmieniałbym kierunków bo te są OK zresztą sam się zastanawiałem nad powrotem do pomarańczy ale nie mam już tych małych z błotników jak się będziesz chciał ich pozbyć to chętnie przygarnę .