[E36] Ficka E36 Cabrio :P

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Ficek

Post autor: Ficek »

kolebka pisze:oj uwierz mi ze bedziesz duzo zmienial, poprzez kierunki co wszyscy pisza, lampy z tylu, przodu, felgi, no i moim zdaniem najfajniejsza sprawa, to podpięcie składania dachu pod pilota z centralki czy alarmu :) bardzo wygodna i bajerancka rzecz
no w sumie masz racje ze troche tych zmian sie uzbiera ale najwazniejsze jest to ze nic niemusze wymieniac z czesci mechanicznych itp autko jest w pełni sprawne :mrgreen:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

Ja Ci juz na zywo mowilem :P kierunki zmienic :P tylne lampy, felgi i zawieszenie :D i bedzie super :P
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

a może tak troszkę oginalnych fotek :P bez ulepszeń... foto srodka... itd :P bo na tych fotach nic nie widać :P nie dość ze są małe to jeszcze jakies dziwne kolory maja :P :/ chyba ze ja nie wiem jak to zapisac :P albo ogladac :P
Obrazek
daro 16v

Post autor: daro 16v »

gratuluje nowego wozidła:)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

franz3xxi pisze:a może tak troszkę oginalnych fotek :P bez ulepszeń... foto srodka... itd :P bo na tych fotach nic nie widać :P nie dość ze są małe to jeszcze jakies dziwne kolory maja :P :/ chyba ze ja nie wiem jak to zapisac :P albo ogladac :P
nacisnij na fotke ktora chcesz obejzec i wtedy Ci sie powiekszy i bedziesz mial lepsza jakosc i kolory beda normalne :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
DAREX

Post autor: DAREX »

no pięknie :cool:
Tweety87

Post autor: Tweety87 »

Śliczna :mrgreen: co do zmian to sam zadecydujesz co w niej zrobisz ale piekna jest juz w takiej postaci :grin: zmien koła na te co mówisz i bedzie miód :wink:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Fajna :) Szkoda ze nie ///M3 no ale takie autko ciezko znalezc :/

Gratuluje nabytku i nie rozbij go szybko :)
Beret

Post autor: Beret »

fajna :mrgreen: :mrgreen: I teraz zarabtse nasze Polskie Gorace Lata.
olka

Post autor: olka »

nice.. :) coraz więcej cabrio u nas
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

Kolejne cabrio?! ;)
Ładny kolorek, kierunków nie zmieniaj bo te ładnie pasują.
Ja bym tylko założył ciekawszą felgę i dokładkę z przodu :razz:
zawias

Post autor: zawias »

Ficek mistrzu , gratuluje spelnienia marzonka :) oby jak najlepiej sluzyla , nie zakladaj 18' bedziesz plakac co chwile ( nie na PL drogie ) pozatym leci uklad kierowniczy tuleje na wachaczach...
wierz mi w to co pisze

niema sensu przesadzac a potem plakac , kierunkow nie zmieniaj bo pasuja :grin:

mam nadzieje ze na dniach jastrzebia mnie nia przewieziesz i zakrecimy razem pare kółek :mrgreen:
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

GRATULUJE :!:
Nie wiem czemu ale teraz nie mam fotek choć wcześniej miałem jak będą to ocenie autko ale na pewno nie zmieniałbym kierunków bo te są OK zresztą sam się zastanawiałem nad powrotem do pomarańczy ale nie mam już tych małych z błotników jak się będziesz chciał ich pozbyć to chętnie przygarnę .
Obrazek
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

furka zajebista i przedewszystkim młody rocznik to chyba najwazniejsze pare zmian i bedzie gitara :D
Ficek

Post autor: Ficek »

dziaiaj byłem na przeglądzie zawieszenienia itp :) wszystko wyszło ok podwozie w stanie b.dobrym jestem zadowolony :D No jest pare osób które popierają to zebym został przy zółtych kierunkach :D to mnie cieszy :P
Zablokowany