E36 Ficek
http://bpts.mojeforum.net/skierunkowska ... vt689.htmlprzemek pisze:powiedz za ile to moze i jak kupie jak bedziesz chcial sprzedac te kierunkowskazy
ZlA ODPOWIEDZ HEHEHHE bo brakuje tylko 1 brewki akurat tej ze strony pasazera ale nikt mi tego nieukradl tylko ona byla tak daremnie przyczepiona ze jak jechalem do zakopanego to mi odpadla hahahhahahahahhahahahhaha ale juz zamowilem nowy kaplecik brewek
Dodane po 2 minutach:
Dodane po 2 minutach:
A wiece jakie w zakopcu jezdzily wies tuningi bmw !!!!!!!!!!! Matko Boska Najswietrza Maryjo Panno !!!!!!!!!!!!!!! low
Dodane po 2 minutach:
OK zrobieTomek325i pisze:Brewek brakuje
Ps. Zrob do porzadku naklejke klubowa :!: Bo teraz nie wyglada jak znaczek BMW :!:
Dodane po 2 minutach:
A wiece jakie w zakopcu jezdzily wies tuningi bmw !!!!!!!!!!! Matko Boska Najswietrza Maryjo Panno !!!!!!!!!!!!!!! low
Ficek pisze: A wiece jakie w zakopcu jezdzily wies tuningi bmw !!!!!!!!!!! Matko Boska Najswietrza Maryjo Panno !!!!!!!!!!!!!!! low
a jak sie GPS sprawowal??? doprowadzil Cie tam gdzie chciales czy na drugi koniec Polski??
bo zastanawiam sie czy sobie tez nie kupic nadajnika
tylko musialbym to widziec jak to pokazuje
A co do GPS'u to MASAKRA prowadzi idealnie z perfekcyjna dokladnoscia mowi gdzie i co.( Z rada to mozna wyjezdzac z zamknietymi oczami bo jak GPS powie "Teraz skrecaj" to tak jest . Ustawilem na gps'ie zeby mnie ostrzegal o radarach i bajera dziala wszystko super !!!!!!!! Polecam kup sobie nadajnik ja wcale niezaluje sa same +++++++++++ Jak chcesz to ci pokaze co i jak
no dobra kupuje nadajnik na 32 satelity jak juz przyjdzie to, przyjedziesz i mi pokazesz co i jakFicek pisze:A co do GPS'u to MASAKRA prowadzi idealnie z perfekcyjna dokladnoscia mowi gdzie i co.( Z rada to mozna wyjezdzac z zamknietymi oczami bo jak GPS powie "Teraz skrecaj" to tak jest . Ustawilem na gps'ie zeby mnie ostrzegal o radarach i bajera dziala wszystko super !!!!!!!! Polecam kup sobie nadajnik ja wcale niezaluje sa same +++++++++++ Jak chcesz to ci pokaze co i jak