E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
przemek

Post autor: przemek »

powiedz za ile to moze i jak kupie jak bedziesz chcial sprzedac te kierunkowskazy
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

przemek pisze:powiedz za ile to moze i jak kupie jak bedziesz chcial sprzedac te kierunkowskazy
http://bpts.mojeforum.net/skierunkowska ... vt689.html
Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

autko jest sliczne tylko mi osobiscie nie pasuja te nadkola ze z tylu sa naciagniete a z przodu nie :P ale to moje zdanie :P ogolnie super :D jeszcze tylko skorka i bedzie cud :D :twisted: :roll: :wink:
Obrazek
Ficek

Post autor: Ficek »

tez juz sie niemoge doczekac tej sqrki :) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ficek

Wczoraj wrocilem z zakopca byla masakra wrzucam na dzien dobry fotke i zagatka do tej fotki :D

CZEGO BRAKUJE MOJEJ UKOCHANEJ NA TYM ZDJeCIU ??????
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

brewek nie ma.... :P
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

dokladnie :P mi takze brakuje brewek :D :P czyzby sobie ktos zaporzyczyl???
Obrazek
Ariel

Post autor: Ariel »

tylko nie mow ze ukradli :P nie no mam nadzieje ze nie, sliczna bunia
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Brewek brakuje :)

Ps. Zrob do porzadku naklejke klubowa :!: Bo teraz nie wyglada jak znaczek BMW :!:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

no faktycznie brewek nie ma :P
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

15 minut ogladalem te foto i kombinowalem czego brakuje hehehehe
Ficek

ZlA ODPOWIEDZ HEHEHHE bo brakuje tylko 1 brewki akurat tej ze strony pasazera ale nikt mi tego nieukradl tylko ona byla tak daremnie przyczepiona ze jak jechalem do zakopanego to mi odpadla hahahhahahahahhahahahhaha ale juz zamowilem nowy kaplecik brewek :)

Dodane po 2 minutach:
Tomek325i pisze:Brewek brakuje :)

Ps. Zrob do porzadku naklejke klubowa :!: Bo teraz nie wyglada jak znaczek BMW :!:
OK zrobie :D

Dodane po 2 minutach:

A wiece jakie w zakopcu jezdzily wies tuningi bmw !!!!!!!!!!! Matko Boska Najswietrza Maryjo Panno !!!!!!!!!!!!!!! low
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Ficek pisze: A wiece jakie w zakopcu jezdzily wies tuningi bmw !!!!!!!!!!! Matko Boska Najswietrza Maryjo Panno !!!!!!!!!!!!!!! low

a jak sie GPS sprawowal??? doprowadzil Cie tam gdzie chciales czy na drugi koniec Polski??

bo zastanawiam sie czy sobie tez nie kupic nadajnika :D :P

tylko musialbym to widziec jak to pokazuje :P :roll: :wink:
Obrazek
Ficek

A co do GPS'u to MASAKRA prowadzi idealnie z perfekcyjna dokladnoscia mowi gdzie i co.( Z rada to mozna wyjezdzac z zamknietymi oczami bo jak GPS powie "Teraz skrecaj" to tak jest . Ustawilem na gps'ie zeby mnie ostrzegal o radarach i bajera dziala wszystko super !!!!!!!! Polecam kup sobie nadajnik ja wcale niezaluje sa same +++++++++++ Jak chcesz to ci pokaze co i jak
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Ficek pisze:A co do GPS'u to MASAKRA prowadzi idealnie z perfekcyjna dokladnoscia mowi gdzie i co.( Z rada to mozna wyjezdzac z zamknietymi oczami bo jak GPS powie "Teraz skrecaj" to tak jest . Ustawilem na gps'ie zeby mnie ostrzegal o radarach i bajera dziala wszystko super !!!!!!!! Polecam kup sobie nadajnik ja wcale niezaluje sa same +++++++++++ Jak chcesz to ci pokaze co i jak
no dobra kupuje nadajnik na 32 satelity :D jak juz przyjdzie to, przyjedziesz i mi pokazesz co i jak :D :P

:wink:
Obrazek
Zablokowany