BMW E34 by Malaj
Dziś po drobnej konsultacji z małżonką usłyszałem jakże wspaniałą dla mnie wiadomość, a mianowicie w przyszlym miesiacu E34 śmiga do lakierni gdzie zostanie zlikwidowana wszelka rdza i otrzyma nowy swiezutki lakier lakier jaki posiadzie to 301 Kaschmirebeige Cashmere Beige Metallic Beige 51 91 1 052 079 czyli taki jak jest obecnie lecz w nowej swiezszej wersji z przebiegu prac w miare mozliwoscie bede wrzucal fotki
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Brakuje jeszcze zaslepki za zamek bagaznika. Przypomnij mi kiedys jak pojade na spot do RBK to Ci podaruje
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
z tyłu po malowaniu zostanie tylko emblemat bmw bez nazwy modelu wczoraj przyszły, emblematy beda czarne w czerń pójdą takze ramki lamp z przodu i nera czemu czarne znaczki? Bo mi sie poprostu podobają usuniety bedzie tez hak i jak portfel pozwoli to wlew gazu pojdzie pod klapke wlewu paliwa co bedzie sie rownac z wymianą tylnego zderzaka, ale to już wyjdzie w praniuDAREX pisze:Wywal te 520 z klapy
Gdy siadasz na miejscu pasażera to trzesa ci sie cycki od subwoofera...