[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina
Kaper napisał/a:
To zrób mi też fairing odrazu bo mi się nie chce Muszę się pospieszyć z tą owiewką bo zrobisz szybciej i wyjdzie na to, że byłeś pierwszy z pomysłem
Widziałem twoje poprzednie koło trafiło do compacta - ładnie mu to tam wygląda w tym kolorze Masz już na oku jakiś felunek ?
musze jechac do castoramy coś upatrzec na fairing ,spiesz sie śpiesz żeby potem nie było
co do koła to tak Gurian je kupił i ładnie to u niego wygląda ,
ma cos na oku ,to co ci psałem na pw ,ale dalej sie zastanawiam ,niestac mnie na BBS RC
Dzidek napisał/a:
Głodek koncz juz te zabawe z bagajem i owiewka
Chce to juz zobaczyć
musisz jeszcze troche poczekac ,nie mam wszystkiego ,sam jestem ciekaw jak to wyjdzie
myjnia zaliczona ,a przy okazji założyłem bagażnik jeszcze tylko feli mi brakuje
To zrób mi też fairing odrazu bo mi się nie chce Muszę się pospieszyć z tą owiewką bo zrobisz szybciej i wyjdzie na to, że byłeś pierwszy z pomysłem
Widziałem twoje poprzednie koło trafiło do compacta - ładnie mu to tam wygląda w tym kolorze Masz już na oku jakiś felunek ?
musze jechac do castoramy coś upatrzec na fairing ,spiesz sie śpiesz żeby potem nie było
co do koła to tak Gurian je kupił i ładnie to u niego wygląda ,
ma cos na oku ,to co ci psałem na pw ,ale dalej sie zastanawiam ,niestac mnie na BBS RC
Dzidek napisał/a:
Głodek koncz juz te zabawe z bagajem i owiewka
Chce to juz zobaczyć
musisz jeszcze troche poczekac ,nie mam wszystkiego ,sam jestem ciekaw jak to wyjdzie
myjnia zaliczona ,a przy okazji założyłem bagażnik jeszcze tylko feli mi brakuje
Głodek pisze:wiesz tez mi to przeszło przez myśl ,ze lepszy był by czarny ale narazie go tak zostawięDzidek pisze:No bagaj ładnie sie prezentuje Ale jak bym go pomalował na czarno
Pokaz jak sie prezentuje radyjo
zrobie zdjecia radyjka w srodku w weekend ,bo jutro jade juz na działke odpocząc po robocie
Pomysl nad czarnym bagajem
No to miłego weekendu Ja niestety do pracy
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
jak by były w orginale to co innego ,a z drugiej strony robic dziury to nie bardzo ,niech zostanie ori
mały edit
dzisiaj dostałem paczuszkę a w środku prawdziwa skóra na kierownice czarna (ach ten zapach)
nowa kierownica już leży jakies 3 tygodnie i czekała na nową skórke i sie doczekała ,od jutra zaczynam coś z nią działac ,jeszcze nici kupic 3 kolory zostało
skóra juz zszyta w jeden kawałek i taka mała przymiarka ,a jutro szycie dalej kolory na bokacha i koniec na w weekend na dzialce myśle
tak to wygląda narazie docinka jeszcze
mały edit
dzisiaj dostałem paczuszkę a w środku prawdziwa skóra na kierownice czarna (ach ten zapach)
nowa kierownica już leży jakies 3 tygodnie i czekała na nową skórke i sie doczekała ,od jutra zaczynam coś z nią działac ,jeszcze nici kupic 3 kolory zostało
skóra juz zszyta w jeden kawałek i taka mała przymiarka ,a jutro szycie dalej kolory na bokacha i koniec na w weekend na dzialce myśle
tak to wygląda narazie docinka jeszcze