[E36] Rodzinny Touring-Kierownica w stylu Alpina

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

Obawiam się tego jak to wyjdzie. Wiem, że obszycie kiery to nielada wyzwanie. Nawet zawodowy Tapicer się musi nieźle skupić i "napocić" żeby wyszło idealnie a co dopiero taki laik jak min Ty. Ale 3mam kciuki by wyszło zawodowo :bmw:
Obrazek
Awatar użytkownika
Sławek
Maniak forumowy

Post autor: Sławek »

Kaper to jest 'projekt' Głodek robi sam a nie wysługuje się innymi!

a tak poważnie jest ciekaw efektu końcowego myślę, że masz o tym pojęcie skoro postanowiłeś sam to zrobić ;)
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

wiem wiem kaper ,narazie sie tak nie ciesze ,bo to dopiero poczatek gadałe z tapicerem co kupowałem od niego skórę i pare skazówek mi powiedział ,co naj ważniejsze mówił to dużo cierpliwosci poświęcic
a tak poważnie jest ciekaw efektu końcowego myślę, że masz o tym pojęcie skoro postanowiłeś sam to zrobić
kiere robie pierwszy raz ,

a tak pozatym to juz 2 razy szyłem tapicerke w moim aucie ,chciałem szyc kiedys skórą ale nie miałem maszyny do skóry ,ale jakis czas temu udało mi sie nabyc za pare groszy taka maszyne (starą),wiec cały czas cwicze
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Sławek pisze:Kaper to jest 'projekt' Głodek robi sam a nie wysługuje się innymi!
Oczywiście , że to jest 'projekt' :mad: i cieszę się, że sam próbuje ubrać kierę w nową skórkę. Ale piszę, że "obawiam się" efektu końcowego (z racji że to jest nie łatwo dobrze pozszywać.) Ale nie piszę, że nie wyjdzie albo niech z tym lepiej idzie do tapicera. Zobaczymy jak wyjdzie na gotowca. Narazie nic nie oceniam i życzę powodzenia
Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

wszystko sie okaże w weekend jak wyszła , jestem dobrej myśli hehe nici są wszystko jest ,tylko szycie zostało
najgorzej będzie to wszystko ładnie po łaczyc

a taki z innej beczki kaper masz jakis pomysł na ten spojlerek na bagażnik ,z czego go zrobic
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Głodek pisze:a taki z innej beczki kaper masz jakis pomysł na ten spojlerek na bagażnik ,z czego go zrobic
PW... :bmw:
Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

kiera jako tako skonczona ,nie jest to co chciałem ale przynajmniej od świeżona nie wytarta :mrgreen:
ale sie nie poddaje bede dalej cwiczył na starej kierownicy takie tam foto

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

No, niezle Ci to wyszło. :mrgreen: Nici masz w kolorach :m: ??
Glodek
Maniak forumowy

tak w kolorach :m: zrobie lepsze foty w weekend aparatem

jako że zostało mi kawałek skóry to na próbę obszyłem sobie gałeczkę zmiany biegów

Obrazek

Obrazek

a co do fairingu to juz wszystko mam ,we Wtorek zaczynam działac może w Środę uda mi sie go skończyc

a jutro może już w końcu kurier dostarczy mi 17 cali :mrgreen: :bmw:
Obrazek
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

No i pięknie! jak tak dalej pójdzie i bd dochodził do wprawy to myślę, że dla ludzi z forum to duży plus aby zamawiać coś u Ciebie! :)
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

No gałka obszyta całkowicie inaczej niż w oryginale. Ja bym takiej nie chciał :roll:
Dawaj jakieś foto jak będziesz robił fairing :bmw: i zakładj jutro nowe laczki i rób foty jak to będzie wyglądać ?
Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

Kaszalot pisze:No i pięknie! jak tak dalej pójdzie i bd dochodził do wprawy to myślę, że dla ludzi z forum to duży plus aby zamawiać coś u Ciebie! :)
raczej robie to dla siebie :wink:

Kaper pisze:No gałka obszyta całkowicie inaczej niż w oryginale. Ja bym takiej nie chciał :roll:
Dawaj jakieś foto jak będziesz robił fairing :bmw: i zakładj jutro nowe laczki i rób foty jak to będzie wyglądać ?
nie umie za chiny obszyc jak w ori jest ,już z tym miałem problem ,od świeżyłem ją bo już tyle lat to sie wy tarła

zdjecia z prac Fairingu bede robił na bieżąco :mrgreen: jak koła przyjdą to będe musiał jechac na RYbnik bo tam mam opony leżec
Obrazek
Kaszalot
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kaszalot »

Chyba, że. ;)
Glodek
Maniak forumowy

kierownica już na swoim miejscu ,i mam klakson :mrgreen: przedtem nie miałem

Obrazek

Obrazek

dzisiaj na działce zrobiłam sobie szablon na Fairing ,więc od jutra zaczynam działac :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Waldi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Waldi »

Głodek co to jest w boczku od pasażera na wysokości schowka?
Obrazek
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
ODPOWIEDZ