[E36] Coupe by Tomash
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Wszystko wyliczoneMateusz pisze: swietnie Ci sie zgralo wlaczanie swiatel w rytm muzyki
UPDATE:
Dziś wreszcie odebrałem felgi z reklamacji, ale sumie niech robili na spokojnie niż miały by wyglądać jak ostatnio Jak wyszły tym razem?
W tej misternej paczce przyjechało do mnie wnętrze z carbio. Udało się je wywrać po okazyjnej cenie. Miałem nadzieję że skóra ma ten sam odcień co mój. Jednak jest sporo ciemniejsza (chociaż nie wiadomo jak będzie wyglądać po konkretnym praniu).
Mam dylemat jak podejść do tego. Chciałem poświęcić swoje stare fotele na obszycie boczków i zagłówków tylnich, ale już sam nie wiem :dontgetit: Będzie czas to się zastanowimy...
Jakiś czas temu udało mi się dostać coś na co sporo polowałem:
Jest to jednak jakiś zamiennik i sporo trzeba było się kombinować żeby to sensownie zamocować. Pudo
Dziś dotarły do mnie ori lampki oświetlające nogi, a wkrótce myślę i skórzany ręczny.
Tylko kiedy ja to wszystko ogarnę
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Jako że wreszcie miałem wolny weekend postanowiłem nadrobić zaległości jeśli chodzi o pielęgnację. Poniżej parę fotek z efektów
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Jeśli chodzi o wnętrze to decyzja zapadła. Całe wnętrze z cabrio wraca na allegro. Niestety po wyczyszczeniu odcień nadal różni się za bardzo
Na pocieszenie wpadł tylko skórzany ręczny narazie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Jeśli chodzi o wnętrze to decyzja zapadła. Całe wnętrze z cabrio wraca na allegro. Niestety po wyczyszczeniu odcień nadal różni się za bardzo
Na pocieszenie wpadł tylko skórzany ręczny narazie.