[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
Wiem, wiem W ostatnim momencie Cię zauważyłem i nie zdąrzyłem kiwnąćM E R O pisze:Siemanko , ostatnio na miescinie u mnie smigales , zgubiels sie czy co .
Jak tam nowe serducho i odczucia z jazdy ??
Nie, jechałem do Przyma po moje części z 330d
Serducho spoko ale szału nie ma 184ps jakoś specjalnie szału nie robią więc wiesz
Do jeżdżenia po mieście to jest dobre
Adaś nie wiem gdzie jechałeś Ja tam za VW się nie rozglądam więc nie miej pretensji hehe
Autko zimuje w garażu Chwila przestoju i odpoczynku...
Taki mały nowy zakup...
Z racji tego że mój przycisk nie działa to zakupiłem nowy Teraz wreszcie szyba będzie się otwierać z przycisku A nie tylko z pilota
Gdzieś tam w garażu leżą mi nowe świece bosch i też czekają na założenie
18" pójdą na handel bo ich już nie chcę za śmieszny pieniądz więc jak ktoś chętny to zapraszam
Zależnie od tego co przypłynie w styczniu to może wpadnie środek o ile przypłynie touring hehe
Taki mały nowy zakup...
Z racji tego że mój przycisk nie działa to zakupiłem nowy Teraz wreszcie szyba będzie się otwierać z przycisku A nie tylko z pilota
Gdzieś tam w garażu leżą mi nowe świece bosch i też czekają na założenie
18" pójdą na handel bo ich już nie chcę za śmieszny pieniądz więc jak ktoś chętny to zapraszam
Zależnie od tego co przypłynie w styczniu to może wpadnie środek o ile przypłynie touring hehe
Trochę ciszy a tu nowe koło na horyzoncie
Leżą mi w pokoju jakieś tam 18" przód 8J et20, tył 9J et24... Czas dokupić do tego opony co będzie odpowiedni naciąg i dystans! Myślę że 20mm powinno załatwić sprawę szerokości z przodu i z tyłu Czas się powoli przygotowywać do sezonu bo wiosna już niedługo do Nas zawita!
Leżą mi w pokoju jakieś tam 18" przód 8J et20, tył 9J et24... Czas dokupić do tego opony co będzie odpowiedni naciąg i dystans! Myślę że 20mm powinno załatwić sprawę szerokości z przodu i z tyłu Czas się powoli przygotowywać do sezonu bo wiosna już niedługo do Nas zawita!
Hehe I co myślisz o tym kole na lato? Wklęsłość powinna zrobić swoje co nie?M E R O pisze:Na bank w padne na przymiarke Twojego kolka bo chce je na zime ( rozmawialismy o tych samych )
Dystans leży już w bagażniku to we wtorek będzie przymiarka Et24 + 20mm dystansu Myślę że efekt powinien być taki jakiego oczekuje
A co do hamulców to rozglądałem się za Twoim pomysłem ale ciężko o zaciski
Sprzedam te moje z 330d i będę szukał aż się cosik trafi...
W sumie są z eMki e60 tanio ale to są dwa tłoczki no i tarcza 376mm a to już ciut za dużo pod 18 A szkoda