[E36] Black Coupe by Fatum

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
FaTuM

Post autor: FaTuM »

no jestem ciekaw jak Ci wyjdzie ta polerka...ultimate compound odpowiedni,widze ze tricolor czyli bedziesz recznie robil...mam prosbe zrob foto 50/50 czy zejda swirle po tym zestawie
no jest ich na masce mnóstwo na błotniku z tyłu i w ogole lakiernik odwalił kaszane juz lakier bladnie tez stracił połysk klar bladnie ,ale juz pakuje muskuły i bede walczył o żywot :)

foto bedzie ,bo mam nadzieje ,ze partacza lakiernika sam zaskocze :)
FaTuM

jako iż zaczynam polerować rant to kompletuje już oponki i takie oto na tył Goodride 275/45 R17

Mięsa mają dużo więc będę palił lacza pod remizą w Popielowie .

Obrazek
Awatar użytkownika
Honik
Maniak forumowy

Post autor: Honik »

FaTuM pisze: 275/45 R17
Cos nie pomieszales? nie za szeroko? :DDD
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

Post autor: gamek2 »

haha kto ci takie lyse opony sprzedal :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

Post autor: Kaper »

gamek2 pisze:haha kto ci takie lyse opony sprzedal :mrgreen: :mrgreen:
co za drań je tak zajechał ??? :zdziwko: pewnie jakiś młodzian (obstawiam na 26 lat) drał je w jakimś "wiejskim" cabriolecie w Raciborzu :mrgreen: :razz:
A poważnie, widziałem na żywo i ładne wyglądają, mają jeszcze "niczym nastoletnia dziewica" włoski :mrgreen: Poleruj tego ranta i wkładaj gumy na te brzydkie felgi :razz:
Obrazek
FaTuM

kaper młode dziewice nie mają włosków Ty wiesz w ogóle co to dziewica ? gdzieś Ty się szlajał :br: :br: :br:

Honik nie , nie pomyliłem się :D jak nie felga szeroka to chociaz opona

Gamek , a nikt mi ich nie sprzedał po prostu leciałem na kebaba do OKEY (Pogrzebień) i w Kornowacu w rancie leżały :mrgreen: Po drodze spotkałem takiego dupnego psa podchalanski owczarek i szczekał jak foka :D :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

buahaha pewnie ktos mial za duzy naciag i mu z felg spadly
FaTuM pisze: Po drodze spotkałem takiego dupnego psa podchalasnki owczarek chyba i szczekał jak foka :D :twisted: :twisted: :twisted:
stary co ty palisz? :zdziwko: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mowiles ze ja V8 :lol:
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

FaTuM pisze:kaper młode dziewice nie mają włosków Ty wiesz w ogóle co to dziewica ? gdzieś Ty się szlajał :br: :br: :br:
Aż tak młode nie... :mrgreen:
Obrazek
FaTuM

Gamek nie wiesz co sie działo jak zamknąłeś bramę :mrgreen:

Zmieniłem zdanie tak szybko uciekałem ,ze myślałem ,ze to foka :D

no tak czy siak opony moje ,ale chyba ktoś rył krawezniki ,bo jakies zdarteeee :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

no dzwiek dobry byl :twisted:
zdarte od palenia gumy :razz: ty przyjechales przed 17 a pojechales po 19 ale to zlecialo :shock: :shock:
Ostatnio zmieniony 2012-03-01, 21:29 przez gamek2, łącznie zmieniany 2 razy.
FaTuM

sam sie dziwiłem ,ale kawa była piwko było baby były to czemu miał nie zlecieć powiedz ? ale pojechalem juz ,bo glupoty opowiadałeś :mrgreen:

Obrazek

ktoś ma pomysł gdzie je zamoczyć zeby oczyścić i zeby nabrały połysku ??
Kaper masz namiary na te dziewice ,bo mam zajebisty pomysł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
gamek2
Maniak forumowy

haha musialem cie wygonic :roll:
wlasnie ogladam na kamerze i dobrze sie prezenci w ruchu :twisted: :twisted:
FaTuM

nooo te kamerki szokowały mnie :D chciałem Ci zakręcić boka , ale kałuże masz i mogłeś mieć prysznic zimny wiec luzik :D

dobrze jak dobrze w zime robi 4 slady , a w lato kopci na niebiesko :D
Awatar użytkownika
Kaper
Maniak forumowy

FaTuM pisze:ktoś ma pomysł gdzie je zamoczyć zeby oczyścić i zeby nabrały połysku ??
Ja mam "srebny szprej" - chcesz to przyjdz :mrgreen: Poszukaj galwanizatora. Ja jutro w robocie się zapytam czy mają taką machinę :wink:
FaTuM pisze:Kaper masz namiary na te dziewice ,bo mam zajebisty pomysł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Teraz już nie znam takich - wyrosłem z tego :razz: (chyba za późno zacząłeś "młócić" :sex: )
Obrazek
FaTuM

ale zczaiłeś hahaha galwanizator haha leże i kwicze :D
Zablokowany