E36 coupe zadko wychodzilo z fabrycznymi uchylnymi tylnimi szybami ale wychodzilo ... ja takowa posiadama
tomash gdzie zakupiles przyciski i ile Cie kosztowaly ... bo ja mam do wymiany czasami niechca sie otwierac ... ewentualnie mocno musze wcisnac aby zareagowalo (mam sygnal na zamykanie ale nie za bardzo na otwieranie)
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
Przygoda, kupiłem wszystko potrzebne do montażu (przyciski, silniczki itd) z auta na części na syndykacie. Zwykły przycisk do otwierania szyb nie podejdzie?
Honik pisze:wiesz ja w swoim e36 coupe tez mam tylne szyby uchylane .... ale nie spotkalem sie z tym zeby ktos mial elektryke tego
no widzisz a jednak , niedawno widzialem na allegro jedną e36 320 w coupe z tym bajerem ... fakt faktem ciezko trafic taki bajer , ale jednak wychodzily takie z taśmy
tomash wielka prośba do Ciebie, jakbyś mógł zrób fotostory i opis z montażu tego bajeru, bo zastanawiałem się kiedyś nad tym udogodnieniem. Jak możesz napisz ile dałeś za komplet.