[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
No mam nadzieję je w sobotę naciągnąc na felgi i wtedy zobaczymy co z tego wyjdzie dalejMoloch pisze:no to w końcu zobaczę jak to bez run flata wygląda w najgorszym wypadku kupię też 40 profil ale bez rsc
Najbliższy plan to pomalować przedni zderzak - gleba robi swoje hehe
Zaklepać ranty z tyłu i dopasować do nich dystans Tak żeby było na milimetry hehe
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
Tomek, jakbys sie wybieral do No_name'a to dajznac, tez musze jechac.
PS. Ladne wnetrze w e38, pierwszy raz tak z bliska mialem okazje zobaczyc
PS. Ladne wnetrze w e38, pierwszy raz tak z bliska mialem okazje zobaczyc
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Haha aż tak dobrze Ci zrobiło?M E R O pisze:Kolo w realu robi laske
Ale poważnie... Sam się bardzo zdziwiłem że tak nie pozorna felga z odpowiednią gumą jest w stanie tak dobrze wyglądać Jeszcze tylko ustawić zawias odpowiednio, dorzucić dystans i powinno być tak jak Tomcio oczekuje
Przy dobrej pogodzie to w poniedziałek przyjadę turasem do Przyma więc będziemy działać ze spasowaniem... Masz na noc to wpadaj Mero ;d
Małe spy foto
Zostało dokupić dystanse i spasować nadkole z budą A potem ten nieszczęsny zderzak niestety jazda na glebie ma też swoje minusy hehe
Przepraszam za fotki ale są robione obudową aparatu
A potem porządna sesyjka
Plan na ten sezon:
* zrobić najniższego touringa w e46 w PL
* ogarnąć budę do końca (zrobić zderzak z przodu, polakierować, zaklepać nadkola)
* progi M Pakiet - leżą i czekają na nowy lakier
* ogarnąć tylni zawias bo jest za wysoko
* zmienić intercooler na większy + nowa mapa pod niego
* rozpocząć metamorfozę wnętrza
Dla mnie sezon już otwarty Więc walczymy...
Zostało dokupić dystanse i spasować nadkole z budą A potem ten nieszczęsny zderzak niestety jazda na glebie ma też swoje minusy hehe
Przepraszam za fotki ale są robione obudową aparatu
A potem porządna sesyjka
Plan na ten sezon:
* zrobić najniższego touringa w e46 w PL
* ogarnąć budę do końca (zrobić zderzak z przodu, polakierować, zaklepać nadkola)
* progi M Pakiet - leżą i czekają na nowy lakier
* ogarnąć tylni zawias bo jest za wysoko
* zmienić intercooler na większy + nowa mapa pod niego
* rozpocząć metamorfozę wnętrza
Dla mnie sezon już otwarty Więc walczymy...
felga wyszła lepiej niż myślałem kolor bardzo mi sie podoba... I jednak wkleslosc felgi robi ogromna robote...
Sam mieszałes kolor czy to paleta jakieś firmy ?
Nie pasuje mi tu jedynie ta "Ruda Grażyna", z białą felga jakoś to współgrało teraz to wyglada dziwnie...
Negatyw bedzie duzy z tyłu ?
Czekam na jakas lepsza sesje
Plany na ten sezon z górnej półki, trzymie kciuki ze je wszystkie zrealizujesz i bedzie Grubyyy Grubas uwielbiam dobre turasy
Nie pasuje mi tu jedynie ta "Ruda Grażyna", z białą felga jakoś to współgrało teraz to wyglada dziwnie...
Plany na ten sezon z górnej półki, trzymie kciuki ze je wszystkie zrealizujesz i bedzie Grubyyy Grubas uwielbiam dobre turasy
NO SPEED NO FUN
koło już kupiłem w kolorze Były małe obawy jak będzie wyglądało na aucie ale na żywo na prawdę wklęsłość koła robi mega wrażenie... Sam się bardzo zaskoczyłemPRIMO pisze:felga wyszła lepiej niż myślałem kolor bardzo mi sie podoba... I jednak wkleslosc felgi robi ogromna robote...
Co do Rudej Grażyny to dużo lepiej wygląda teraz niż z białym kołem Z roku na rok mówię sobie że już z tym kończę ale co biorę auto z garażu na wiosnę to bardziej się zakochuję w nim
Negatyw będzie max ustawiony na org fasolkach... Dojdzie dystans ok 12mm i powinno być ok
Plany są rozłożone na cały sezon więc nie oczekujcie wszystkiego naraz hehe