[E46] Rodzinne kombi by Tomek -> 320d -> 330d
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Ciężko będzie tymbardziej że autem dużo jeżdżę Zostanie raczej tak jak jest Mam tylko problem bo gwintu z tyłu za dużo nie zostało a chciałbym jeszcze z 1-1,5cm zejść niżej heheRafael pisze:to parametry felg te same wiec wiem jak siada w E46
195 nie kupuj...to auto wazace poltora tony...to nie Honda,ja poszedlem w 215/35 no i dzis zalozone i na 8J jest normalnie podobnie jak u Ciebie
Raczej nie bo ja robie na 14... Ewentualnie któryś dzień z rana podjadę na garaż te dystasne przymierzyć ale jak widzę że znów pada śnieg za oknem to coś mnie bierzeM E R O pisze:Wczoraj walczylem z gewinde , w poniedzialek zakladam kolo w czwartek jade z autem do spa na zabezpieczenie lakieru wiec jak cos to wiesz .
PS: w poniedzialek /wtorek cos dzialacie?
Nie wiem kiedy umyję porządnie auto Musiałbym w tym tygodniu zakupić te dystanse i ew. stoczyć do 10mm bo tyle może będzie zostawić Ale najpierw nadkola tył - tomash pisał mi że jemu robili w Wieliczce ale trochę daleko rwać żeby tylko nadkola zrobić. Chociaż jak nie będzie innej opcji to będę musiał się wybrać i tyle...
Będziemy w kontakcie jak coś
Ps. Napisz na PW o co chodziło z rejsizmem bo nie skumałem haha
Takie tam foto
Z telefonu więc cudów nie ma co oczekiwać
Dystanse na przód już leżą 15mm Dzięki M E R O
Na tył wpadną 5mm + podkładki od Raadmana żeby można było to spasować na mm
Z telefonu więc cudów nie ma co oczekiwać
Dystanse na przód już leżą 15mm Dzięki M E R O
Na tył wpadną 5mm + podkładki od Raadmana żeby można było to spasować na mm
Ostatnio zmieniony 2013-04-09, 17:10 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak się porysują Dareczku to wtedy pójdą w normalny kolor Kupiłem je już w takiej barwie więc nie będę znowu kombinował... Chociaż nie powiem bo kolor mi bardzo odpowiadaDAREX pisze:Wszystko fajnie, ale nie trawie tego koloru felg, moje s95 na e38 tak wyglądały jak ich tydzień nie myłem Jakby były w jasnym kolorze to optycznie by się zwiększyły i byłoby świetnie