jest grubas. zrob porzadek z tylem i bedzie miazga.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Ale cos tam miales przeciez robione w MG?
Tez musze sie do nich wybrac, ale to dopiero jak 5.4 bedzie siedzialo.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Dzisiaj mialem przyjemnosc przewiezc dupe 3.0d wystrojonym na 270km i 580nm , jedno slowo MASAKRA , 400konne STi z rolki nie mialo szans do 200km/h zostalo 3 dlugosci . Takze , dzialaj bo potencjal w tym silniku jest ogromny
M E R O pisze:Dzisiaj mialem przyjemnosc przewiezc dupe 3.0d wystrojonym na 270km i 580nm , jedno slowo MASAKRA , 400konne STi z rolki nie mialo szans do 200km/h zostalo 3 dlugosci . Takze , dzialaj bo potencjal w tym silniku jest ogromny
Troche mało Nm... Bo z tego co czytałem to przy ok 280km wychodzi ok 650Nm
Zobaczymy ile da się zrobić Jak dobiję do 280km to będę zadowolony
M E R O pisze:Dzisiaj mialem przyjemnosc przewiezc dupe 3.0d wystrojonym na 270km i 580nm , jedno slowo MASAKRA , 400konne STi z rolki nie mialo szans do 200km/h zostalo 3 dlugosci . Takze , dzialaj bo potencjal w tym silniku jest ogromny
sa projekty co mialy po 300km i 700Nm, ale w tych silnikach były wymieniane IC, sprzegło na wyczynowe, wtryski, generalnie taka zabawa kosztuje i to dość sporo
sa projekty co mialy po 300km i 700Nm, ale w tych silnikach były wymieniane IC, sprzegło na wyczynowe, wtryski, generalnie taka zabawa kosztuje i to dość sporo
IC'ek wpada po wakacjach Już jestem po rozmowach z kolegą PINIU
Wtryski mam nadzieję dojdą na wiosnę 2014 Do tego nowa mapa, sprzęgło i powinno być ok
Tomek pisze:
IC'ek wpada po wakacjach Już jestem po rozmowach z kolegą PINIU
Wtryski mam nadzieję dojdą na wiosnę 2014 Do tego nowa mapa, sprzęgło i powinno być ok
chyba dzis sie mijalismy w Kornowacu leciales na raciborz ja jechalem czarna 7er fajnie sie prezentuje w ruchu osobiscie tylko dal bym maske w kolor i bylo by pieknie