[E36] Black Coupe by Fatum
Tomek żadne spojlery blendy , to było przy zakupie poszło w tyryy tyryyy
Zawias masz całkowitą racje . Nie mam lustrzanki niestety , ale jak mówisz . Na żywo jest ładny efekt , a tyl pojdzie nizej ciut przod tez klin musi miec taki kąt jak jest teraz, bo mi się podoba , wiec pojdzie rowno tyl i przod na dol. No rozumie teraz to i mi sie nie podobaja compacty hehe ciut czarne moze tak ,ale najgorsze zielone
Ow3NowSk1 jestem pewien ,ze poprzedni właściciel by jej nie poznał . Dbam niestety troche opieki zdrowej wymagała i jeszcze ją musze dopieścić
Jak się nie myle to do Mki brakuje jej juz tylko motora Prawie jak seria M Z zewnatrz
Dzięki panowie za opinie
Zawias masz całkowitą racje . Nie mam lustrzanki niestety , ale jak mówisz . Na żywo jest ładny efekt , a tyl pojdzie nizej ciut przod tez klin musi miec taki kąt jak jest teraz, bo mi się podoba , wiec pojdzie rowno tyl i przod na dol. No rozumie teraz to i mi sie nie podobaja compacty hehe ciut czarne moze tak ,ale najgorsze zielone
Ow3NowSk1 jestem pewien ,ze poprzedni właściciel by jej nie poznał . Dbam niestety troche opieki zdrowej wymagała i jeszcze ją musze dopieścić
Jak się nie myle to do Mki brakuje jej juz tylko motora Prawie jak seria M Z zewnatrz
Dzięki panowie za opinie
Rafćl pisze:tekst dnia..jak nie tygodniaFaTuM pisze:Dużo osób mówiło ,ze ET 26 nie wejdzie do E36 a tu prosze
szkoda ze mi ET15 weszlo ale sami znaFcy na forum jak widac
auto prezentuje sie duze lepiej
bo My Se Na SyndykacjE Nie ZaPsaTaMy GloWki paNie geRmanie My nic nie wiemy , my tylko umimy Spolelowac Lant w Kolkach , ale to tes nie na Blysk tylko Lyski zostaja ! a,e i tak jest gelMansko i w ogole umc umc
zawias- jestes forumowym trolem i czym wiecej czytam twoich postow tym sie w tym utwierdzamzawias pisze:bo My Se Na SyndykacjE Nie ZaPsaTaMy GloWki paNie geRmanie My nic nie wiemy , my tylko umimy Spolelowac Lant w Kolkach , ale to tes nie na Blysk tylko Lyski zostaja ! a,e i tak jest gelMansko i w ogole umc umc