[E39] e39 528i by zawias

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Post autor: zawias »

dobra zeby nie bylo ze nic sie u mnie nie dzieje , wic narazie daje wstep :mrgreen: :razz:

Obrazek

i przod ( fotka zaporzyczona , zapomnialem cyknac fotki a juz kompletuje fanty w piwnicy )

Obrazek

reszte wrzuce za tydzien.
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

Post autor: wbs »

:twisted: dawaj na aucie. Dobre mody zawias.
Obrazek
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

na auto wrzuce po zimie :mrgreen: narazie autko spędza zime w garażu :razz: a graty sie zbroją w cierpliwość :bmw:
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

dalej depo daje tyle zasranych napisow na te klosze ? u siebie znowu chce polerowac ale wiem ze co wymiana to wymiana...tyle ze swego czasu napisow bylo tyle ze ledwo widac swiatlo :)

ps. kupiles klosze pod xenon czy...co bylo na allegro ? bo na tym masz oznaczenia lamp...wiec zeby nie bylo problemu na przegladac albo z policja :)
...tak znowu sie czepiam...
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

BeleX pisze:wiec zeby nie bylo problemu na przegladac albo z policja :)
Belex, jakbym takie miał myślenie, to bym autem nie wyjechał spod bloku ;), a na przegląd to autem nie trzeba jechac :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Moloch
Maniak forumowy

Post autor: Moloch »

x2 w sumie ja i tak nie jade, bo raz pojechałem i zawisłem na rolkach :mrgreen: A to że pod ksenon trzeba jakieś specjalne klosze kupić? Bo nie łapie
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

wbs pisze: na przegląd to autem nie trzeba jechac
typowe myslenie polaka ktory jadac na przeglad robi w spodnie i sadzi ze facet ktory daje pieczatke...robi to z łaski....a przeciez przeglad jest dla kierowcy a nie dla kolesia ze stacji...on to ma w dupie czy sie przyjedzie autem czy nie...tutaj chodzi o bezpieczenstwo...bo wszystko mozna zobaczyc na oko ale w jakim co jest tanie wyjdzie dopiero na pomiarach

ciekawe kiedy wasze auto bylo na sciezce z pomiarem geometrii i sprawdzeniu zawieszenia....bez wyraznej przyczyny...tylko zeby sie upewnic ze jadac 160 po polskich dziurach koncowka drazka kierowniczego nie pusci...zeby potem nie bylo w wiadomosciach ze kretyn nie utrzymal BMW na prostej drodze...po wypadku nie sprawdza sie geometrii ani stanu zawieszenia tylko pisze tytul ze BMW na prostej drodze wpada w przystanek pelny ludzi....przeglad mialo robiony zdalnie a geometrie zaraz po wyjsciu z fabryki

ja jadac na szarpaki inne pierd0ly kaze kolesiowi SZUKAC na sile...bo jak wsiadam do auta to chce wiedziec ze jest wszystko ok....chyba ze ktos ma auto do mycia i polerowania zamiast smigania to moze sobie darowac i juz sie powoli starac o zolte tablice
Moloch pisze:A to że pod ksenon trzeba jakieś specjalne klosze kupić? Bo nie łapie
w E39 oznaczenia do jakiej zarowki sa lampy znajduje sie na kloszu (xenon d2s lub HB4 itd ) dlatego zapytalem...bo klosze sie zmienia a lampa zostaje...zeby potem nie bylo ze w lampie xenon a na kloszu HB4....i zaczyna sie marudzenie ze lampa nie przystosowana do xenonu...co jest glupie bo to samo przezroczyste szkielko ale jednak na nim daje sie oznaczenia
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

BeleX pisze:typowe myslenie polaka ktory jadac na przeglad robi w spodnie i sadzi ze facet ktory daje pieczatke...robi to z łaski....a przeciez przeglad jest dla kierowcy a nie dla kolesia ze stacji...on to ma w dupie czy sie przyjedzie autem czy nie...tutaj chodzi o bezpieczenstwo...bo wszystko mozna zobaczyc na oko ale w jakim co jest tanie wyjdzie dopiero na pomiarach
Z tym, że moje zawieszenie jest prawie nowe, nie wytłuczone, wszystkie drązki oraz elementy gumowo-metalowe są nowe. Chyba każdy wie co ma w aucie, jak wymienia na bieżąco, to nie ma co na przegląd jechać. Ja wiem co jest z moim autem i wiem, że mechanicznie jest sprawne na tyle, że ja więcej sam zobaczę niż mechanik.

Poza tym. Nie wjadę na rolki, koła mi wystają, są w negatywie itd, o lampach nie wspomnę. Przegląd można zrobić samemu z kimś kto się zna.

Mechanicy i polska. Załamanie normalnie.

W głupich Katowicach nie zrobią zbieżności na przykład.. chyba, że zrobią, ale gdzie... ???

Wyśmiewali mnie, że konty, że się ustawić nie da, że coś tam..

Przegląd robi się samemu, a nie na odpierdziej u kogoś, kto nie ma o tym zielonego pojęcia :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Panowie a co to sie ma do tematu auta zawiasa, może pogadajcie sobie w OT o waszych spostrzezeniach :wink:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

djmario pisze:Panowie a co to sie ma do tematu auta zawiasa, może pogadajcie sobie w OT o waszych spostrzezeniach :wink:
ja pisalem o kloszach...o przegladach tylko wspomnalem podobnie jak wbs...nie rob OT ;]
MiszelBema
Zaawansowany forumowicz

Post autor: MiszelBema »

Duda Czesław. Diagnostyka podwozi, geometria i zbieżność kół
Spółdzielczości 9, Katowice
32 202 78 70 ‎
Tam chlopaki wiedza jak tosie robi robili mi w bmw i super poustaiwli wszystko polecam !!
Awatar użytkownika
wbs
Maniak forumowy

MiszelBema pisze:Duda Czesław. Diagnostyka podwozi, geometria i zbieżność kół
Spółdzielczości 9, Katowice
32 202 78 70 ‎
Tam chlopaki wiedza jak tosie robi robili mi w bmw i super poustaiwli wszystko polecam !!
Mały ot... jak tam pojechałem, to zgłupieli, nie wiedzieli co ja mam nie tak z autem.. chcieli mi kontu robić... i że się tak jeżdzić nie da ... jak ja mam.. nie polecam..
Obrazek
Awatar użytkownika
zawias
Maniak forumowy

Obrazek

nowy fant do mojej baryły AC Sznycle 18' 8.5j et 15 na oponach 225/40/18

Dzięki Belex :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2012-01-09, 22:55 przez zawias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Aman »

zawias, od mojej siostry sasiad w domku obok ma e39 na takiej feldze i wyglada to dosc ciekawie :)
Obrazek
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

zawias, dawaj jakieś fotki po ostatnich modach bo jestem ciekawy jak się to teraz zespoliło :D
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Zablokowany