[E39] e39 528i by zawias
dalej depo daje tyle zasranych napisow na te klosze ? u siebie znowu chce polerowac ale wiem ze co wymiana to wymiana...tyle ze swego czasu napisow bylo tyle ze ledwo widac swiatlo
ps. kupiles klosze pod xenon czy...co bylo na allegro ? bo na tym masz oznaczenia lamp...wiec zeby nie bylo problemu na przegladac albo z policja
ps. kupiles klosze pod xenon czy...co bylo na allegro ? bo na tym masz oznaczenia lamp...wiec zeby nie bylo problemu na przegladac albo z policja
...tak znowu sie czepiam...
typowe myslenie polaka ktory jadac na przeglad robi w spodnie i sadzi ze facet ktory daje pieczatke...robi to z łaski....a przeciez przeglad jest dla kierowcy a nie dla kolesia ze stacji...on to ma w dupie czy sie przyjedzie autem czy nie...tutaj chodzi o bezpieczenstwo...bo wszystko mozna zobaczyc na oko ale w jakim co jest tanie wyjdzie dopiero na pomiarachwbs pisze: na przegląd to autem nie trzeba jechac
ciekawe kiedy wasze auto bylo na sciezce z pomiarem geometrii i sprawdzeniu zawieszenia....bez wyraznej przyczyny...tylko zeby sie upewnic ze jadac 160 po polskich dziurach koncowka drazka kierowniczego nie pusci...zeby potem nie bylo w wiadomosciach ze kretyn nie utrzymal BMW na prostej drodze...po wypadku nie sprawdza sie geometrii ani stanu zawieszenia tylko pisze tytul ze BMW na prostej drodze wpada w przystanek pelny ludzi....przeglad mialo robiony zdalnie a geometrie zaraz po wyjsciu z fabryki
ja jadac na szarpaki inne pierd0ly kaze kolesiowi SZUKAC na sile...bo jak wsiadam do auta to chce wiedziec ze jest wszystko ok....chyba ze ktos ma auto do mycia i polerowania zamiast smigania to moze sobie darowac i juz sie powoli starac o zolte tablice
w E39 oznaczenia do jakiej zarowki sa lampy znajduje sie na kloszu (xenon d2s lub HB4 itd ) dlatego zapytalem...bo klosze sie zmienia a lampa zostaje...zeby potem nie bylo ze w lampie xenon a na kloszu HB4....i zaczyna sie marudzenie ze lampa nie przystosowana do xenonu...co jest glupie bo to samo przezroczyste szkielko ale jednak na nim daje sie oznaczeniaMoloch pisze:A to że pod ksenon trzeba jakieś specjalne klosze kupić? Bo nie łapie
...tak znowu sie czepiam...
Z tym, że moje zawieszenie jest prawie nowe, nie wytłuczone, wszystkie drązki oraz elementy gumowo-metalowe są nowe. Chyba każdy wie co ma w aucie, jak wymienia na bieżąco, to nie ma co na przegląd jechać. Ja wiem co jest z moim autem i wiem, że mechanicznie jest sprawne na tyle, że ja więcej sam zobaczę niż mechanik.BeleX pisze:typowe myslenie polaka ktory jadac na przeglad robi w spodnie i sadzi ze facet ktory daje pieczatke...robi to z łaski....a przeciez przeglad jest dla kierowcy a nie dla kolesia ze stacji...on to ma w dupie czy sie przyjedzie autem czy nie...tutaj chodzi o bezpieczenstwo...bo wszystko mozna zobaczyc na oko ale w jakim co jest tanie wyjdzie dopiero na pomiarach
Poza tym. Nie wjadę na rolki, koła mi wystają, są w negatywie itd, o lampach nie wspomnę. Przegląd można zrobić samemu z kimś kto się zna.
Mechanicy i polska. Załamanie normalnie.
W głupich Katowicach nie zrobią zbieżności na przykład.. chyba, że zrobią, ale gdzie... ???
Wyśmiewali mnie, że konty, że się ustawić nie da, że coś tam..
Przegląd robi się samemu, a nie na odpierdziej u kogoś, kto nie ma o tym zielonego pojęcia
-
- Zaawansowany forumowicz
Mały ot... jak tam pojechałem, to zgłupieli, nie wiedzieli co ja mam nie tak z autem.. chcieli mi kontu robić... i że się tak jeżdzić nie da ... jak ja mam.. nie polecam..MiszelBema pisze:Duda Czesław. Diagnostyka podwozi, geometria i zbieżność kół
Spółdzielczości 9, Katowice
32 202 78 70 ‎
Tam chlopaki wiedza jak tosie robi robili mi w bmw i super poustaiwli wszystko polecam !!