Aaa przypomniało mi się że stikera dostała też osłona akumulatora w bagażniku. Sorry za jakoś zdjęcia robione kołem zapasowym bo tylko to było pod ręką
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
No i przyszła rzecz na którą już dawno polowałem ale nie zawsze się udawało ją upolować. Podłokietnik w kolorze marinblau pasujący do koloru mojej tapicerki. Co prawda nie przesuwny ale wybredny nie jestem. Zastąpił on stary czarny podłokietnik który mnie drażnił sorry za jakość zdjęcia robione krawężnikiem.
Było tak..
a jest tak
A tu takie trzy szybkie zdjęcia z okazji umycia auta Sorry za jakość
"Pod maską nic nie musi do siebie pasować kolorystycznie nie jeżdżę z nią otwartą. Było by to co najmniej nie praktyczne "
Dzisiaj w ramach luzu postanowiłem porządnie umyć auto i je spolerować maszynką. Niestety moje plany pokrzyżowała ruda na drzwiach Więc po umyciu po`prostu użyłem maszynki i mleczka polerskiego żeby auto nabrało trochę połysku. Niestety zdjęcia tego nie pokazują tak jak to wygląda na żywo. Wygląda na nich jakby było po prostu umyte Ale mimo wszystko parę zdjęć z małej sesyjki robionej maszynką do polerowania.
Kaper myślałem ale niestety priorytety się zmieniły i auto od lipca schodzi na drugi plan a cała moja uwaga skupi się na córce która się właśnie wtedy urodzi
Ostatnio zmieniony 2013-05-16, 21:22 przez Majk, łącznie zmieniany 1 raz.