MaryjuszTour pisze:czy 18" nie jest za duże do E36? jakoś tak mi się wydaje
tam jest tylko -20 , bo na 18 wiecej nie trzeba ,ale ładnie jest zgrany tyl przod bym jeszcze pociagnał troche do błotnika ,ale wyglada to zacnie ,ale felgi musza miec nowy lakier i bedzie naprawde dobry US Szatan Army . Ta rejestracja od ojca z piwnicy ? ładnie pasi
kiedys myslalem ze 18" to nie do e36 ale dzisiaj sam bym takie chcial. Mozna dobrze zgrac blotniki z kolem a nie trzeba za kazdym razem szurac po kazdym progu czy koleinach podwoziem. A wole miec zgrane kolo z blotnikiem niz asfalt z podwoziem
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
Krzys pisze:kiedys myslalem ze 18" to nie do e36 ale dzisiaj sam bym takie chcial. Mozna dobrze zgrac blotniki z kolem a nie trzeba za kazdym razem szurac po kazdym progu czy koleinach podwoziem. A wole miec zgrane kolo z blotnikiem niz asfalt z podwoziem
Krzys pisze:kiedys myslalem ze 18" to nie do e36 ale dzisiaj sam bym takie chcial. Mozna dobrze zgrac blotniki z kolem a nie trzeba za kazdym razem szurac po kazdym progu czy koleinach podwoziem. A wole miec zgrane kolo z blotnikiem niz asfalt z podwoziem
O o o ! Tak jest - polać Mu na wcześniejszym 17' kole tarłem w tych miejscach w których teraz nie trze
Reszta zdjęć
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Teraz na dniach czeka mnie wymiana olejów i sworzni oraz tulejek na tyle