E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Spoczko ale ja k ja bym robil to tak jak Zawias gada tylko w czarnym jak w M3 .Hanys ma podsufitke czarnym sprayem przejechana i w autku jest superowo :D
Obrazek
kocik

Post autor: kocik »

no siedzonka obszyte superowo ale kolor i te boczne tapicerki deska i tunel srodkowy to wedlug mnie niepasoje wogule :cry: pozdrawiam
Martin

Post autor: Martin »

dave pisze:Spoczko ale ja k ja bym robil to tak jak Zawias gada tylko w czarnym jak w M3 .Hanys ma podsufitke czarnym sprayem przejechana i w autku jest superowo :D
ta tez jest ladna :)
bociek

Post autor: bociek »

Fajnie to wyglada :D tylko wyczsac musisz ten dywanik :D:P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

fajniutko wyszla podsufitka
Ficek a niezastanawiales sie nad delikatnym przyciemnieniem szyb :?:
bardzo fajnie by to wygladalo :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Daniel
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Daniel »

No futerko nad glowa jest fajne :] hmm ciemne szyby ?? zobaczymy co powie ficek na ten temat ale chyba lepiej bez :p
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

wiadomo wlasciciel zadecyduje :) ale tak niezamocno jak by sciemnil, bawraka ma bardzo ciemny kolor fajnie by to wygladalo :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

Przygoda (Gol) pisze:fajniutko wyszla podsufitka
Ficek a niezastanawiales sie nad delikatnym przyciemnieniem szyb :?:
bardzo fajnie by to wygladalo :)
no wlasnie odnosnie szyb to niechcialem wogule przyciemniac :) ale jak bym tak leciutko przyciemnil wszystkie oprucz przedniej ?? niewiem szczeze mowiac to wole zostawic jak jest :)
KeMaS

Post autor: KeMaS »

ja bym zostawil tak jak jest zeby bylo fajnie skorke widac :) moim skromnym zdajniem nie ma to sensu te przyciemnianie
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

lepsze bez ;) Chyba ze piecem tak minimalnie.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

wiadomo kazdy robi ze swoim autem co chce ;)

ale majac furke ficka napewno bym chociaz troszke sciemnil szyby :)
Obrazek

KeMaS

Post autor: KeMaS »

piecem tak jak ja mialem w swojej to tak :)
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

ale jak ktos dobrze obkleja, to nawet folia bardzo fajnie wyglada
Obrazek

Ficek

Post autor: Ficek »

no wlasnie jak ktos to dobrze robi mnie zniecheca to ze widze czesto jak ludzie maja przyciemnione to jakies te folie za 2 slote chyba sa co sa takie rozne paski na tym chocby sie odklejalo albo cos w tym stylu #D
cybek1984

Post autor: cybek1984 »

Ficek pisze:no wlasnie jak ktos to dobrze robi mnie zniecheca to ze widze czesto jak ludzie maja przyciemnione to jakies te folie za 2 slote chyba sa co sa takie rozne paski na tym chocby sie odklejalo albo cos w tym stylu #D

popieram folia na moj gust odpada jak sie widzi te maszyny i fachowe oklejenie to az o pomste do nieba wola jak juz przyciemniac to delikatnie i wszystkie szyby, jak widze kogos jak ma jakas najciemniejsza folie i to na tylnych szybach tylko to zaraz mi sie robi zal jego rodzicow haha :D
Zablokowany