dave pisze:Spoczko ale ja k ja bym robil to tak jak Zawias gada tylko w czarnym jak w M3 .Hanys ma podsufitke czarnym sprayem przejechana i w autku jest superowo
Przygoda (Gol) pisze:fajniutko wyszla podsufitka
Ficek a niezastanawiales sie nad delikatnym przyciemnieniem szyb :
bardzo fajnie by to wygladalo
no wlasnie odnosnie szyb to niechcialem wogule przyciemniac ale jak bym tak leciutko przyciemnil wszystkie oprucz przedniej ?? niewiem szczeze mowiac to wole zostawic jak jest
no wlasnie jak ktos to dobrze robi mnie zniecheca to ze widze czesto jak ludzie maja przyciemnione to jakies te folie za 2 slote chyba sa co sa takie rozne paski na tym chocby sie odklejalo albo cos w tym stylu #D
Ficek pisze:no wlasnie jak ktos to dobrze robi mnie zniecheca to ze widze czesto jak ludzie maja przyciemnione to jakies te folie za 2 slote chyba sa co sa takie rozne paski na tym chocby sie odklejalo albo cos w tym stylu #D
popieram folia na moj gust odpada jak sie widzi te maszyny i fachowe oklejenie to az o pomste do nieba wola jak juz przyciemniac to delikatnie i wszystkie szyby, jak widze kogos jak ma jakas najciemniejsza folie i to na tylnych szybach tylko to zaraz mi sie robi zal jego rodzicow haha