w mojej bylej E36 szyby przyciemnial mi moj znajomy ktory poprostu to lubial robic i przez dwa nastepne lata folia nigdzie mi sie nieodkleila nigdzie niebylo zadnych pecherzy uip itd wiec nie jest powiedziane ze to musi byc specjalistyczny warsztat ... wystarczy ze komus sie chce i jest w tym dobry, to zrobi to w domowych warunkach
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
no dokladnie ale malo takich osob Znam za to bardzo duzo osob co sie wymadrzaja ze co to oni niepotrafia a tak naprawde to niewiedza co to folia do przyciemniana :D:D
w gliwicach koles super kladzie folie, kiedys nawet policji wcisnol ze to przyciemniane piecowo jest.. bo jak to mozliwe ze nie ma pecherzykow ) jest dobry
Cris pisze:w gliwicach koles super kladzie folie, kiedys nawet policji wcisnol ze to przyciemniane piecowo jest.. bo jak to mozliwe ze nie ma pecherzykow ) jest dobry
Caly problem polega na folii .Szpece uzywaqjacy foli z allegro czy gieldy za 20 czy 30 zl za rolke niewiedza czym oklejaja....to zwykla folia budowlana .do samochodow jest specjalna folia termokurczliwa...nie ma zadnej filozofii w oklejeniu najdziwniejszczej,wypuklej szyby majac odpowiednia folie
nieciagnie mnie do tego ale tak ja napisalem wyzej ze sie zastanowie ale napewno jak bede robil to i tak nie teraz
W poniedzialek lub wtorek jade zalozyc nowe amortyzatory
Bilstein :D:D Nastepnie beda listwy boczne M3 no i chcialbym gdzies wytargac taniej tylny zderzak z m3