E36 Ficek

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

w mojej bylej E36 szyby przyciemnial mi moj znajomy ktory poprostu to lubial robic i przez dwa nastepne lata folia nigdzie mi sie nieodkleila nigdzie niebylo zadnych pecherzy uip itd wiec nie jest powiedziane ze to musi byc specjalistyczny warsztat ... wystarczy ze komus sie chce i jest w tym dobry, to zrobi to w domowych warunkach
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

no dokladnie ale malo takich osob :) Znam za to bardzo duzo osob co sie wymadrzaja ze co to oni niepotrafia a tak naprawde to niewiedza co to folia do przyciemniana :D:D:D
Cris

Post autor: Cris »

w gliwicach koles super kladzie folie, kiedys nawet policji wcisnol ze to przyciemniane piecowo jest.. bo jak to mozliwe ze nie ma pecherzykow :):) jest dobry :)
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

tez bym sie skusil moze za dwa auta bedzie jakis rabacik :)
daro 16v

Post autor: daro 16v »

Cris pisze:w gliwicach koles super kladzie folie, kiedys nawet policji wcisnol ze to przyciemniane piecowo jest.. bo jak to mozliwe ze nie ma pecherzykow :):) jest dobry :)
Caly problem polega na folii .Szpece uzywaqjacy foli z allegro czy gieldy za 20 czy 30 zl za rolke niewiedza czym oklejaja....to zwykla folia budowlana .do samochodow jest specjalna folia termokurczliwa...nie ma zadnej filozofii w oklejeniu najdziwniejszczej,wypuklej szyby majac odpowiednia folie
Ficek

kisol pisze:tez bym sie skusil moze za dwa auta bedzie jakis rabacik :)
:D ja sie zastanowie nad przyciemnieniem ale tak mini leciutko tylko bez przesady tez ale niewiem kiedy bym to robil :)
Ariel

Post autor: Ariel »

Ficek ja na Twoim miejscu tez bym troszke przyciemnil, ale to Twoje autko i zrobisz jak uwazasz ;)
Ficek

nieciagnie mnie do tego ale tak ja napisalem wyzej ze sie zastanowie ale napewno jak bede robil to i tak nie teraz :D
W poniedzialek lub wtorek jade zalozyc nowe amortyzatory :D
Bilstein :D:D:D Nastepnie beda listwy boczne M3 no i chcialbym gdzies wytargac taniej tylny zderzak z m3 :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Ficek dobrze kombinujesz ;) tak leciutko bedzie dobrze :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

pare fotek z wymiany amorow troche niewyraznie :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Ale KIJ tam z amorami jak sprezyn niema :)
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Jakby Cie to poratowalo to moge ci dac za darmo moje sprezyny seryjne ale ty chcesz obnizajace??? Jakie to masz amorki b8?
Ficek

no ja chce obnizajace nimimum -60 kupic i najlepiej nowe. Amorki B6 bilstein
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

Nie szkoda ci 2 razy tej samej roboty robic dzisiaj amory jutro sprezyny :roll:
Obrazek
Ficek

no a skad mialem wiedziec ze mi niebeda odpowiadac te sprezyny stare ? okazalo sie dopiero podczas wymiany :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

masz juz jakies sprezynki ?
Zablokowany