[E30] 335i powered by Ariel i Kałczuk
dzis odebralismy nowke chlodnice z e30 324td , wymienilismy olej do tego nowe mocowania na chlodnice spawalismy i kilka innych pierdół odbyly sie juz pierwsze jazdy, fakt faktem, ze auto nie jedzie jeszcze tak jak ma, ale na 3 biegu brak trakcji nowy zawias rowniez zamowiony
jak zwykle kilka fot
Sa juz plany na dalsze dzialanie zatem c.d.n.
jak zwykle kilka fot
Sa juz plany na dalsze dzialanie zatem c.d.n.
zamawialismy -80 przod i -55 tyl, ale z racji tego, ze zmieniamy na szeroka lage oraz mocniejsze hhamulce z 325i to zamowienie wstrzymane i po przemysleniach bedzie -60/55 chyba...lobek pisze:jaki zawias wrzucacie?
filmik z dzis
http://www.youtube.com/watch?v=PCsUqX-0JMY
Teraz to wreszcie godo Super robota az chce zoabczyc pierwsze palenie bedzie spotkanie napisz chetnie przyjade ;D
Zamszowa kiera to i pewnie rekawiczki musisz miec My z kumplem wolimy gąbeczke skórzaną niema to jak dobrze łapnąc
P.S
Zapomniałem dodać za znalezienie wozu ja powinienem mieć pierwszą jazd
Zamszowa kiera to i pewnie rekawiczki musisz miec My z kumplem wolimy gąbeczke skórzaną niema to jak dobrze łapnąc
P.S
Zapomniałem dodać za znalezienie wozu ja powinienem mieć pierwszą jazd
bedaFaTuM pisze:Zamszowa kiera to i pewnie rekawiczki musisz miec
jakies piwko postawieFaTuM pisze:Zapomniałem dodać za znalezienie wozu ja powinienem mieć pierwszą jazd
efekt jest dopiero teraz z wydechemdjmario pisze:hehe no i git, ładnie mruczy
no cos jej malodjmario pisze:Ariel skala w obrotomierzu sie kończy
zrobilismy narazie moze jakies 10km, pogoda jest nie ciekawa bo mokro wiec sa problemy z trakcja na 3 biegu, silnik chodzi ok jak narazie, zobaczymy co pokaze jak bedzie suchopazura87 pisze:pisłćś coś, że silnik był wcześniej zagazowany, jest roche wychechłany, czy zaworki słychać? Czy chodzi w miare możliwości, bo czuje z twojej strony niedosmak, mam racje prawda? ;>
dobre pytanie.....Pablo pisze:Ja sie pytam gdzie odcinka??
i kilka fotek dzis zrobilem
tak wyglada wydech, koncowy nowka sztuka malone, calosc przelot 2,5" x2
poskladany czarny pyszeczek jednej lampy brak z powodu dolotu zimnego powietrza
i nowe odpalanie auta
pozdro