[E36] Black Coupe by Fatum
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Taka se sesja po umyciu na zewnątrz i w środku Wkłady w listwę M/// już idą z allegro , a dokładki szukam Podłokietnika też , a nad czarną nerką się zastanawiam czy tak czy nie ,bo i tak muszę po lift zdobyć
Mały głód na podryw i okulary Giorgio na mega gruby lans
Pech chciał , że robiłem znowu innym aparatem i tam też było ustawione na oszczędność zdjęć ,a nie na jakość ehhhh. Ale jak wszystkie części dozbieram będzie gruba sesja Reszta zdjęć na suchym aucie i z ładnym efektem wyszła jakbym był po 10 piwach i ze złamaną nogą ze statywu
Mały głód na podryw i okulary Giorgio na mega gruby lans
Pech chciał , że robiłem znowu innym aparatem i tam też było ustawione na oszczędność zdjęć ,a nie na jakość ehhhh. Ale jak wszystkie części dozbieram będzie gruba sesja Reszta zdjęć na suchym aucie i z ładnym efektem wyszła jakbym był po 10 piwach i ze złamaną nogą ze statywu
A co autor miał na myśli wstawiając w kadr tą koparkę???
Autko coraz ładniej się prezentuje
A to w bagażniku koło skrzyni to kołdra?
Miał na myśli , miał na myśli hmmm sam niewie co... stała to się cykło po umyciu zaraz hehe Chcesz ?? Usługi mini koparek ? Sprzedaż koparek ?
W bagażniku to jest hmmm po lewej stronie wegiel , gril i prześcieradło jak jade z pracy i sie nie przebiorę to nakładam na fotel ,albo jak mnie moja z kopa potraktuje w domu to mam na czym leżeć a po prawej szmatki z pracy do wytarcia rąk
Samoróbka Waldi widać jak się schyli człowiek , a dyfuzor jest ori ,ale nacięty na tą dwururkę z tego co poznałem ,bo widać nacięcieDyfuzor jest org. z 323 czy wymieniony na dwururkę?
Co to za wydech? Dedykowany czy samoróbka?
Dzięki Majk , dużo pracy przedemna i dużo modów już za niedługo kolejne fotki
- tommybiker6
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt: