[E36] Coupe by GERMAN
Kilka fotek sorki z góry za jakość ale mój aparat coś ostatnio zdjęcia za mgłą robi nie wiem dlaczego może pogoda tak na niego wpływa
Tak to wygląda 4R które nigdy nikt nie dotknął nawet szmatką nie wspominając o waciku czysto nie jest ale obiecuje że się to zmieni
Z racji tego że czasem mam wolne od pracy staram się znaleźć chwilkę żeby coś podłubać wymiana spinek listew tam gdzie to tylko było potrzebne
Niestety pogoda spowodowała oberwanie się nadkola nowe już zamontowane wszelkiego rodzaju obtarcia zabezpieczone wiosną przymusowa konserwacja całego podwozia
Oprócz tego wymieniłem wszystkie nieświecące żarówki deski bo nie lubię kiedy coś jest a nie działa
I takie trzy foteczki
Tak to wygląda 4R które nigdy nikt nie dotknął nawet szmatką nie wspominając o waciku czysto nie jest ale obiecuje że się to zmieni
Z racji tego że czasem mam wolne od pracy staram się znaleźć chwilkę żeby coś podłubać wymiana spinek listew tam gdzie to tylko było potrzebne
Niestety pogoda spowodowała oberwanie się nadkola nowe już zamontowane wszelkiego rodzaju obtarcia zabezpieczone wiosną przymusowa konserwacja całego podwozia
Oprócz tego wymieniłem wszystkie nieświecące żarówki deski bo nie lubię kiedy coś jest a nie działa
I takie trzy foteczki
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Fajna ta coupetka! Nad kołem na wiosnę już myślisz? Widzę ,że alpinka hula na pokładzie Sporty w pięknym stanie!! Pasowała by ci sportowa kiera!
http://www.google.pl/imgres?q=sportowa+ ... =125&ty=91
http://www.google.pl/imgres?q=sportowa+ ... =125&ty=91
Ostatnio zmieniony 2013-02-07, 20:48 przez whucrew, łącznie zmieniany 2 razy.
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Powiem ci ta kiera niczego sobie pomyślimwhucrew pisze:Fajna ta coupetka! Nad kołem na wiosnę już myślisz? Widzę ,że alpinka hula na pokładzie Sporty w pięknym stanie!! Pasowała by ci sportowa kiera!
Alpinka śmiga w niedługim czasie wpadnie dedykowany do radyjka wzmacniacz na 8 głośników również Alpinki
Co do koła ciągle kombinuje ale niema co wymyślać jak coś wykombinuje dam znać
Wiem ten mój aparat jest do bani będe musiał kogoś poprosić żeby mi jakim sprzętem fotki pstryknął zice tak jak mówisz sa w super stanie ale pranie im nie zaszkodzi jak i również całego wnętrza puki co i tak sporo muszę ogarnąć więc nic tylko dłubaćKaper pisze:na tych zdjęciach to te fotele wyglądają jak by były siwe i brzydkie. A na żywo ryją banie
Ps: Skąd tyś Herman tego śniegu tyle wziął na tych zdjęciach
Nie no Danusia mi wszystko pokazuje jak Ty próbujesz pracować w owadowej korporacjiGERMAN pisze:Ty podglądaczu siedzisz pewnie jak jestem w pracy i szperasz w moich gratachPRIMO pisze:Ja znam pare szczegółów i wiem że będzie ciekawie !!
Jak wszystko wypali co zaplanowałem z pewnością będzie troszkę inaczej ale powolutku
Ciesz sie ze nie mam E36 bo by Ci sie pewne rzeczy straciły
NO SPEED NO FUN
Korzystając z okazji że wiosną troszkę zapachniało miałem dziś wolne od pracy więc wyłączyłem telefon i do szmaty
A że czasem dziwne mam pomysły i nie do końca zgodne z prawem wyskrobałem sobie takie coś
Oczywiście to jest przymiarka Yakima jeszcze nie jest skończona reszta bagażnika z nartami są w trakcie odświeżania i czeka na malowanie
A że czasem dziwne mam pomysły i nie do końca zgodne z prawem wyskrobałem sobie takie coś
Oczywiście to jest przymiarka Yakima jeszcze nie jest skończona reszta bagażnika z nartami są w trakcie odświeżania i czeka na malowanie
Ostatnio zmieniony 2013-03-05, 18:28 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.