" E-34 " By German
Dokładnie zmierzyłem promień oraz rozmiar obecnych felg z zimówkami których nie ma lub nie potrafię znaleźć w katalogu BMW a po opisie na nich wynika że są ori. Mam na nich 15' i sa mniejsze o dokładnie dwa milimetry co dla gumy nie jest wielkim problemem więc ryzyko powinno się opłacić
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
cos tam jeszcze idzie znaleść >> http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... 2581263000
co prawda 710 za sztuke ale są !
co prawda 710 za sztuke ale są !
NO SPEED NO FUN
Dawno nic tu nie pisałem ogólnie piąteczka ma się całkiem dobrze cały czas coś tam dłubię nie będe zanudzał o sprawach mechanicznych kosmetycznych więc mały UP :
Ostatnio po długich poszukiwaniach udało mi się zdobyć osłonę przepustnicy ori do M50
Ori radyjko niestety ma fochy więc potrzebuje ogarniętego elektronika jak ktoś ogarnia IBUSA dawać znać
Wpadła dwururka dzięki raz jeszcze Kubuś
Oraz rzecz która cieszy mnie najbardziej wreszcie felga s7 + oponki TRX na aucie dla mnie poezja
Ostatnio po długich poszukiwaniach udało mi się zdobyć osłonę przepustnicy ori do M50
Ori radyjko niestety ma fochy więc potrzebuje ogarniętego elektronika jak ktoś ogarnia IBUSA dawać znać
Wpadła dwururka dzięki raz jeszcze Kubuś
Oraz rzecz która cieszy mnie najbardziej wreszcie felga s7 + oponki TRX na aucie dla mnie poezja
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle