Alexof pisze:Z kołami zamieniłem się z dobrym ziomkiem i siadło to tak:
Wygląda genialnie...
Alexof pisze:A wczoraj przywiozłem dwie małe paczuszki, jedna jeszcze ma być wysłana i zaczynamy modzić.
ciekawe co to ?
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Fajnie ze jest bliżej ziemi ale kurcze. . szkoda tych motorsportow
Alexof pisze:Chyba idą kontrowersje. Zobaczymy jak siądzie.
No wez ! Pokaż o co chodzi normalnie
malo co sie widuje E36 cabrio na szerokiej stali, moze to bedzie ciekawe ale jak auto nie pojdzie w dol i to dosc mocno to zadnego efektu nie osiagniesz wiec posadz to w koncu bo chce widziec efekt koncowy
adamwsb pisze:malo co sie widuje E36 cabrio na szerokiej stali, moze to bedzie ciekawe ale jak auto nie pojdzie w dol i to dosc mocno to zadnego efektu nie osiagniesz wiec posadz to w koncu bo chce widziec efekt koncowy
Przód już jest niestety na samym dole. Tył czeka na sprężyny ^^
Pozdro!
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT