[E46]330d Dzidka
Jesli chcesz zostac przy srubie oryginalnej nie nie pozostaje nic innego jak palnik, wykretak i ew. poprawic gwint gwintownikiem.
AUTO DUŚ
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
44-193 Knurów ul. Rybnicka 57
kom: 790223971
NIP: 6312501318
www.autodus.pl, warsztat@autodus.pl
A wiec tak.... dopiero wrocilem od znajomego...
Zadna ze starych srob nie przetrwala, jak jedna tak i druga zostala w zwrotnicy....
Najpierw demontaz calej zwrotnicy, potem przeciecie sruby, wymiana sprezyn, a potem wiertanie, usuniecie sruby i rozwiertanie gwintu, sruba zastosowana jak ori czyli M12x1.5x60 z nakretka twardosc 10.9 (oem sruba M12x1.5x55 10.9)... polegly 4-5wiertel chyba z gumy byly... istna masakra... ale!! SUKCES !!
Z przodu siedza juz sprezyny Weitec-a i teraz dylemat czy zakladac tyl...
Jutro wrzuce foty bo dzis to tylko browar i do spania
Zadna ze starych srob nie przetrwala, jak jedna tak i druga zostala w zwrotnicy....
Najpierw demontaz calej zwrotnicy, potem przeciecie sruby, wymiana sprezyn, a potem wiertanie, usuniecie sruby i rozwiertanie gwintu, sruba zastosowana jak ori czyli M12x1.5x60 z nakretka twardosc 10.9 (oem sruba M12x1.5x55 10.9)... polegly 4-5wiertel chyba z gumy byly... istna masakra... ale!! SUKCES !!
Z przodu siedza juz sprezyny Weitec-a i teraz dylemat czy zakladac tyl...
Jutro wrzuce foty bo dzis to tylko browar i do spania
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Wlasnie tutaj sie zastanawiam bo niby tyl nie jest -40/45... jesli bylby 30 to tylko zejdzie tyl o 10mm...PRIMO pisze:jest dobrze fajny klin tak bym zostawił
Przod aktualnie jest 33.5 a tyl 34... jesli zaloze tyl to bedzie przod 33.5 a tyl 33 i znowu bedzie przod wyzej od tylu...
Wiec, zostawiam tak jak jest
Dzieki Primo
Dzis zabralem sie za FullRed (chociaz nie takie full)
A wiec po koleji.. nie bede pisal co z czym i jak bo kazdy to wie xD
Zestaw Malego Ślusarza
I zaczynamy zabawe
Potem mialem dylemat, bo u Nas Psy strasznie ciete i co zrobic zeby widac bylo wsteczny... Lyk browara i oto efekt....
Wsteczny z bliska
Kierunki, myslalem ze bede musial zastosowac zielona zarowke ale pomarancza daje rade
Brat pomagal i mowi ze dupa sie postazala i ze wsteczny zostawil by bialy...
Efekt Koncowy
Prosze o opinie...
A wiec po koleji.. nie bede pisal co z czym i jak bo kazdy to wie xD
Zestaw Malego Ślusarza
I zaczynamy zabawe
Potem mialem dylemat, bo u Nas Psy strasznie ciete i co zrobic zeby widac bylo wsteczny... Lyk browara i oto efekt....
Wsteczny z bliska
Kierunki, myslalem ze bede musial zastosowac zielona zarowke ale pomarancza daje rade
Brat pomagal i mowi ze dupa sie postazala i ze wsteczny zostawil by bialy...
Efekt Koncowy
Prosze o opinie...
żebyś miał pewny pomarańcz przez folie kup żarówki LED SMD które nie wywalą błedu, przerabiałem to u siebie w e46 i dają tak mocne światło że elegancko na pomarańczowo świeciły
te miałem > http://allegro.pl/zarowki-zarowka-canbu ... 92426.html
NO SPEED NO FUN
Ja kupiłem zwykła zielona i tez daje pomaranczową barwePRIMO pisze:żebyś miał pewny pomarańcz przez folie kup żarówki LED SMD które nie wywalą błedu, przerabiałem to u siebie w e46 i dają tak mocne światło że elegancko na pomarańczowo świeciły
Ale w innym ustawieniu sa bolce i zostawiłem pomarancze
Wszystko co fajne jest nielegalne A wsteczny i tak wali na czerwono