Chcesz zostawić ten przód od e46? A potem się dziwisz że zadbane sztuki (takie jak od Andrew z której szydziłeś) bez rzeźby są wystawiane za wielką kasę...
tomash pisze:Chcesz zostawić ten przód od e46? A potem się dziwisz że zadbane sztuki (takie jak od Andrew z której szydziłeś) bez rzeźby są wystawiane za wielką kasę...
szydzilem z ceny , kazdy robi auto pod siebie , Mpakiet mi sie przeżarł i tyle a co zrobie z autem to chyba moja sprawa
ps. za 30tys to mozna kupic e46 2.8 w dobrym stanie a nie e36
Fajne fele pasowały by do E36 z tym, że poszerzenie profejsonalne przy pomocy maszyny do wyciągania rantów .
// PS. co do forum to ostanio bardzo się pogorszyło z kulturą dlatego coraz rzadziej tu zaglądam bo nie lubie hamówy jak ktoś coś potrzebuje to włazi do dup..., a jak po problemie to ma innych w dup... a w dodatku te wyzwiska i śmiechy chichy z byle czego:/
pr0sty pisze:Fajne fele pasowały by do E36 z tym, że poszerzenie profejsonalne przy pomocy maszyny do wyciągania rantów .
// PS. co do forum to ostanio bardzo się pogorszyło z kulturą dlatego coraz rzadziej tu zaglądam bo nie lubie hamówy jak ktoś coś potrzebuje to włazi do dup..., a jak po problemie to ma innych w dup... a w dodatku te wyzwiska i śmiechy chichy z byle czego:/
Zawias już kiedyś miał takie w poprzedniej e36 nawet mam foty gdzieś i pomyślałem że może znów coś takiego założy (jako jedyny miał takie na forum)
Nie wiesz o tym ale ja dobrze znałem tamtą jego e36 widziałem co się z nią działo pozatym składałem ją na szybko z zawiasem po malowaniu, były przygody z tym autem.
W obecnej ma już przód zesmolony więc lepiej już nie kombinować dodatkowo w podobne modyfikacje jak w byłej IS. Tylko nie wiem czemu ta agresja zmieńcie może kolor forum z czarnego złego mrocznego na bardziej wesoły