Jutro lampy wysyłam do PROZAC'a do odświeżenia/wyczyszczenia i zrobienia ciemnej soczewki. Bedzie tylko ciemna soczewka bez krzyży w długich. Chce uzyskać taki efekt:
Jak widać on ma wyciągnięte wewnętrzne szkła. Zastanawiam się czy zrobić z czy bez???
Dla mnie nie bedzie za kolorowo, mi sie tak podoba Przypomina bardziej seryjne lampy bo soczewka i tak jest troche ciemniejsza. Bedzie chrom po lifcie. Ale gdzies w maju.
Ow3NowSk1 pisze:Kaper, Masz racje zostawie szkla, bo moze swiecic ***jowo.
FaTuM pisze:jestem ciekaw jak to bedzie wygladac na zywo no ,ale jakas znowu nowosc brawo za pomysł !
Dokladnie w PL chyba nikt tak nie ma, a nie chca robic jak wiekszosc
Emmm ja tak miałem I polecam ślicznie to wygląda, tylko że ja miałem ringa więc tego nie było widać, jeśli chcesz to wpadnij sobie po te blaszki bo są ładnie równo wytoczone pod soczewkę boscha
miałem ze szkłem, ale tylko dlatego że ja miałem ringi i je do szkła przyklejałem, jak nie masz ringów to wywalaj szkło będzie super efekt, u mnie to wyglądało bosko jak ściągniesz te szkło będzie jeszcze lepiej, ispokojnie możesz zrobić to sobie sam roboty na godzinkę:)
ale to od strony soczewki zostaw to w niczemu nie będzie przeszkadzac a i tak będzie ciemno, wywal tylko te od długich, jeśli chcesz wpadnij w któryś dzień do mnie i to zrobimy, raz już to robiłem wyszło super więc problemu nie będzie jak chcesz a jest to godzinka roboty Ide spać bo jutro Szychta