Racja, ale ktoś tu pisał, że szpera lepiej zbiera i dodałem ze to nie prawdaM E R O pisze: A co szpera do startow? Tu chodzi bardziej o jazde w zakrecie.
I w fwd i rwdv. Na starty to 4ry lapy maja wplyw i tez nie zawsze.
[e36 coupe] 328i by Kaper
- Ksawer
- Maniak forumowy
Auto nie jest równe autu i to samo z silnikiem,oponami czy też kierowcą Szpera pomaga w uzyskaniu lepszego przyspieszenia a nie zapewnia....Co start z dwóch kół to nie z jednego(choć czasem i bez szperki na starcie ciągną dwa koła)mrcin86 pisze:
I nie jest to prawda, że lepsze przyśpieszenie daje szpera, ja mam bez szpery 2.5, kolega ze szperą 2.5 i startowaliśmy chyba ze 100 razy oba auta szły równo.
Kaper gratulacje za szperkę i przyjemnej zabawy bo ta dopiero się zacznie A różnica jest wielka
- Mystic888
- Maniak forumowy
- Kontakt:
mrcin86, dziwnym trafem mialem w 540 ASC+T i szpere 45%. I wszystko dzialalo.
A co daje szpera do startu to nawet nie komentuje. Nie ma sensu.
A co daje szpera do startu to nawet nie komentuje. Nie ma sensu.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
szpera wytestowana i działa...
http://www.youtube.com/watch?v=S43bZWon6Kk
Ale przy wymianie dyfra tak jak by teraz zaczęło przy skręcie skrzypieć (odgłos jak by ktoś wychodził z wanny i się poślizgnął nie jest to szumienie, tylko takie jak by ""basowe" ocieranie się guma o gumę...). Nie wiem czy to od dyfra czy od czego innego
Dziś jeszcze dostałem fantastyczny prezent
http://www.youtube.com/watch?v=S43bZWon6Kk
Ale przy wymianie dyfra tak jak by teraz zaczęło przy skręcie skrzypieć (odgłos jak by ktoś wychodził z wanny i się poślizgnął nie jest to szumienie, tylko takie jak by ""basowe" ocieranie się guma o gumę...). Nie wiem czy to od dyfra czy od czego innego
Dziś jeszcze dostałem fantastyczny prezent
Kaper...test szpery juz widzialem wczesniej;) teraz to idzie sie pobawic
opony beda sie teraz 2x szybciej konczyly ale dobrze ze ja zalozyles.
Ps.a co do prezentu...to Kuba(moj syn) jakby go zobaczyl to juz bys mial po prezencie ;P hehehe
ELMO to jego jedna z ulubionych postaci
opony beda sie teraz 2x szybciej konczyly ale dobrze ze ja zalozyles.
Ps.a co do prezentu...to Kuba(moj syn) jakby go zobaczyl to juz bys mial po prezencie ;P hehehe
ELMO to jego jedna z ulubionych postaci
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING