No ale jak chcesz fajnie przelecieć zakręt jakiś to wiesz.. to czuć No chyba ,że do kręcenia bąków ma służyć to będzie ok
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Nie wiem ile NM ale spina na pewno - możesz kiedyś sprawdzić
SebaE36 pisze:nie ma jakiegos hardkorowego naciągu
Dokładnie... Na fajnym asfalcie będzie szło się raz na ruski rok pójść bokiem (bez szpery też się czasem poleciało bokiem na tym secie ) a driftowóz to nie jest
Ja się nie spieram Ale mi jak mają zostać te style 32 to będę się starał upchać 225 dla lepszej przyczepności w zakrętach właśnie ale jak już ją zerwę to chce czuć brzytwe
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Znów się coś dzióbie przy aucie. Tym razem chwyciłem się za podsufitkę będzie niespodzianka Wszystko poodkręcane (daszki, lampki i rączki) i teraz pyt jak to wyciągnąć ze środka ma ktoś już jakiś sprawdzony patent ?
I jako że szukam dokładki przedniego zderzaka to wpadnie taka dokładka:
Chyba, że uda mi się dorwać dokładkę Racing Dynamics
Wreszcie żeś se tego chycił...
Można wyciągnąć przez drzwi kierowcy, trza siedzenia złożyc maksymalnie i wio.
Niezbędne tu sa dwie pary rąków...! Uważej az nie złamiesz, bo bydzie rzić królicza...
A ta dokładka jakoś sobie nie umim wyobrazić na Twoim... Bo na tym wyżej tak nie bardzo mi sie to widzi.. Byle Tobie sie podoba!
Jak ja czytam takie głupoty to mnie ściska... Poco giąć? Poco wyciągać fotele? Tak jak już ktoś wcześniej napisał dajesz fotele na leżąco otwierasz drzwi i wyciągasz, zero filozofi, debata jak by ktoś chciał tą pod podsufitkę przez tylną szybę wyciągać.
Dokładnie - siedzenia na leżąco, wszystkie daszki, rączki słupki i słupki z pasów out lekko do przodu i 60 sekund i podsufitka na zewnątrz... Materiał z podsufitki też ściągnięty i do połowy wyczyszczony ze starej pianki. Plan na podsufitkę jest dobry i nieoklepany więc będzie dobrze