[E46] 330Ci by Tomash
Siedziałem w aucie i pobawiłem się chwilę CarPC i powiem wam, że zajebista sprawa.
Jak widać możliwości od groma.
Nawet Inpa jest, więc od razu można zobaczyć co w aucie nie halo itp
Pytacie o cenę, ciężko jest to określić. Ale +/- 2k trzeba liczyć. Najdroższy jest monitor dotykowy, reszta to zależy od tego jak uda wam się tanio złapać tajle z allegro np.
Rafael na Tomek ma 18" Styling 37 M Parallelspeiche
Jak widać możliwości od groma.
Nawet Inpa jest, więc od razu można zobaczyć co w aucie nie halo itp
Pytacie o cenę, ciężko jest to określić. Ale +/- 2k trzeba liczyć. Najdroższy jest monitor dotykowy, reszta to zależy od tego jak uda wam się tanio złapać tajle z allegro np.
Rafael na Tomek ma 18" Styling 37 M Parallelspeiche
- tomash
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Hardcorowy, przeczytaj wyżej co napisałem. aaadrian = edeck...
Rafael, pytasz o letnie? Szukam szerszych felg na przód. Wtedy zrobi się naciąg jakiś A z tyłu rozważam zmianę z 225/40 na 225/35. Chciałbym zejść niżej jeszcze ale póki co zbliżające się wesele pochłania $$$. Zobaczymy...
Gremlin, nie pitol że nie pasuje Już za czasów e36 chciałem wrzucić kompa do auta ale nie wyszło.
Za dokładki nie masz co dziękować. Oby się nie łamały tym razem
Co do ceny to Honik wszystko dobrze napisał. Mnie wyszło chyba ponad 2k nawet. Polecam otworzyć allegro i poszukać teraz wymienionych części lub podobnych i podliczyć.
Rafael, pytasz o letnie? Szukam szerszych felg na przód. Wtedy zrobi się naciąg jakiś A z tyłu rozważam zmianę z 225/40 na 225/35. Chciałbym zejść niżej jeszcze ale póki co zbliżające się wesele pochłania $$$. Zobaczymy...
Gremlin, nie pitol że nie pasuje Już za czasów e36 chciałem wrzucić kompa do auta ale nie wyszło.
Za dokładki nie masz co dziękować. Oby się nie łamały tym razem
Co do ceny to Honik wszystko dobrze napisał. Mnie wyszło chyba ponad 2k nawet. Polecam otworzyć allegro i poszukać teraz wymienionych części lub podobnych i podliczyć.
Taaa boli... Puściłem sobie kilka pod rząd i obrałem mamie przy tym 247kg marchewki chociaż chciała tylko 4 sztuki hahahatomash pisze:A ręka Cię nie boli?
Dobra, koniec OT bo Nas tu za chwilę zieloni dojadą
Ps. Kiedy te felgi będziesz miał? Masz tam jakiś dystans na tył przewidziany? Skoro przód ma być tak samo szeroki...