[E36] Coupe by GERMAN
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
też znam to osiedle i połowę mieszkańców na nim
kilka dni temu zatrzymałem się na chwilę bo akurat nie było co robić i patrząc na to auto i na ten lakier doszedłem do wniosku że mógłby to być całkiem dobry kawałek BMW
ale nie sądziłem, że zaczniesz montować bagażniki na dach coupe wywal to i nie pij więcej!
kilka dni temu zatrzymałem się na chwilę bo akurat nie było co robić i patrząc na to auto i na ten lakier doszedłem do wniosku że mógłby to być całkiem dobry kawałek BMW
ale nie sądziłem, że zaczniesz montować bagażniki na dach coupe wywal to i nie pij więcej!
Sławek,
German myślisz już o jakimś kole? Może masz już coś na oku? Orientujesz się czy były takie bagażniki do sedana??
Nie mogę się z tym zgodzić..ale nie sądziłem, że zaczniesz montować bagażniki na dach coupe wywal to i nie pij więcej!
German myślisz już o jakimś kole? Może masz już coś na oku? Orientujesz się czy były takie bagażniki do sedana??
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
masa tego na allegro... min:whucrew pisze:Orientujesz się czy były takie bagażniki do sedana??
http://allegro.pl/bagaznik-alfa-romeo-1 ... 56033.html
Co do koła raczej w tym roku zostanie te alu które posiadam troszkę je odświeżę na swój sposób Mam inne priorytety komunie wesela normalnie wysyp imprez w rodzinie jak na złość Wczoraj kolejne zaproszenie dostaliśmywhucrew pisze:German myślisz już o jakimś kole? Może masz już coś na oku? Orientujesz się czy były takie bagażniki do sedana??
Bagażniki tak jak Kaper, napisał jest tego sporo jak będziesz potrzebował daj znać poszukam dla ciebie jakiegoś do sedana jest spory wybór natomiast Coupe niezbyt
Co do wypowiedzi Sławek, chciałem nadmienić że Yakima (Bagażnik) nie jest tylko Gadgetem ale spełnia również swoja funkcje z racji tego że często bywam u teściów w Wiśle narty i te sprawy więc wiadomo Mało tego wystarczy zobaczyć w Gogle czy Yakima na BMW jest czymś dziwnym a tym bardziej na Coupe w Żorach może tak natomiast w Świecie Motoryzacyjnym niezbyt
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
No tak Kaper ale ja myślałem ,że liczy się tylko ori Ale mam, znalazłem już takie Jak tylko hajsu nadbędzie to sobie sprawie używany Sory za OTKaper pisze:masa tego na allegro... min:whucrew pisze:Orientujesz się czy były takie bagażniki do sedana??
http://allegro.pl/bagaznik-alfa-romeo-1 ... 56033.html
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..