cybek1984 pisze:mam pytanko a trzeba wymienic caly grill? czy nerki po liftingu spasuja w miejsce po starych?
caly grill bo dziury bedziesz mial za male na szeroka nere
a wlasnie ze dziury beda za duze na nowa nerke stara nerka jest bardziej prostokatna a nowa jest z jednej strony bardziej scieta i jak wsadzisz nowa nere w stary gril to bedziesz mial dziure na jednym z rogow i nie da sie tego przeskoczyc
cybek1984 pisze:mam pytanko a trzeba wymienic caly grill? czy nerki po liftingu spasuja w miejsce po starych?
caly grill bo dziury bedziesz mial za male na szeroka nere
a wlasnie ze dziury beda za duze na nowa nerke stara nerka jest bardziej prostokatna a nowa jest z jednej strony bardziej scieta i jak wsadzisz nowa nere w stary gril to bedziesz mial dziure na jednym z rogow i nie da sie tego przeskoczyc
no od dolu bedzie za mala dziura a od gory za duza Roboty dosc sporo z wymiana atrapy. Trzeba caly przod rozebrac do tego stanu jak mialem tych pierwszych zdjeciach. Najgorzej jak jest chlodnica z klimy bo ciezko tam dojsc kluczami.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE
wiele juz w tym autku sie nie zmieni. Przy cieplejszej pogodzie przykleje progi ktore juz czekaja, no i te upragnione listwy m technika ktore ida juz dlugo do mnie poczta polska.
- PORA�AJ�CE
ja dzis dalem moje felgi do malego remontu. Czyli prostowanie po sezonie okazalo sie ze jedna jest troche bardziej krzywa niz reszta. te 3 prosciejsze sa w nienajgorszym stanie. Moze by byly lepsze gdyby nie przeskok przez prog zwalniajacy 100km/h
A za ok tydzien felgi pojda do kogos kto z nich zrobi lusterko spowrotem
- PORA�AJ�CE