[E36] BMW E-36 320i coupe

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

blendy jeszcze niemocowalem, bo dopiero po weekendzie pojdzie do malowania, ale napewno bedzie klejona na klej do szyb
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

no klej do szyb jest najlepszy do tego ale ciezko sie go pozniej odkleja
Ficek

Post autor: Ficek »

no niezawsze ja juz 1 brewke zgubilem w zakopcu a tez byla na kleju do szyb :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

ja blende bede mial klejona na klej do szyb, a brewki jeszcze niewiem, ogolnie od lakiernika w sobote mam odebrac blende i brewki i odrazu bede chcial to przykleic:) w bylej E36 tez mi sie jedna brewka odkleila ale juz niepamietam na co ja przyklejalem ;)

a stroboskopy jeszcze do tej pory niedotarly do mnie :(
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

to zadzwon do goscia moze niewyslal jeszcze albo paczka poszla spowrotem al ile juz czekasz na ta paczke ?? Mi sprezyny doszly na drugi dzien tylko ze ja mailem kurierem a niewiem czym on Tobie wyslal
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no mi wysylali poczta, priorytetem, zamowilem w piatek popoludniu wiec pewnie dopiero w poniedzialek wyslali,
Obrazek

BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Witamy na ziemi :D :D Poczta polska to tragedia, czasem paczka idzie 2 dni a czasem 4 tygodnie, jak bylo z moja paczka. Niby priorytet ma byc w ciagu 2 dni ale to tylko teoria bo dzwoniac do poczty polskiej dowiedzialem sie ze to tylko dla reklamy i w ludzkim przekonaniu sie tak przyjelo w rzeczywistosci w regulaminie pisze ,ze priorytet musi byc doreczony w ciagu 3 tygodni od daty wyslania dopiero potem mozna skarzyc poczte. Zlodzieje!!!!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no to lipa, na chwile obecna zadnej paczki narazie niedostalem :(
a u mnie do tego, czesto gesto zdaza sie ze paczka lezy na poczcie, byla dwa razy awizowana, tylko ze nigdy awizo na oczy niewidzialem, ani w skrzynce, ani w drzwiach, dzisiaj juz niedam rady tego zalatwic tzn. podjesc na poczte, niestety na spotkanie raczej strobo niebedzie jeszcze zamontowane :(
Obrazek

Ficek

a nieprzejmuj sie :D wazne zeby doszly a pochwalisz sie na nastepnym spocie alebo nagrasz filmik :D
Ariel

Post autor: Ariel »

dokladnie
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

NIe martwcie sie mi Kuzyn poslal w Listopadzie listwy M3 do Krzysia i do dzisiaj ich nie ma... Tyle dobrze ze kase oddali :)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

mi listwy z niemiec szly od poniedzialku wieczora do dzisiaj rana. Wiec szybciej z niemiec mam niz ty strobo z polski ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Ariel

Post autor: Ariel »

hehe... Przygoda mam nadzieje ze paczke dostaniesz
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

no paczke dostalem dzisiaj :)
jutro jak bede mial troche czasu i pogoda dopisze to zamontuje i w niedziele bedzie prezentacja :D
Obrazek

Ficek

no widzisz gitara montuj to :D
Zablokowany