[E36] BMW E-36 320i coupe
ja blende bede mial klejona na klej do szyb, a brewki jeszcze niewiem, ogolnie od lakiernika w sobote mam odebrac blende i brewki i odrazu bede chcial to przykleic:) w bylej E36 tez mi sie jedna brewka odkleila ale juz niepamietam na co ja przyklejalem
a stroboskopy jeszcze do tej pory niedotarly do mnie
a stroboskopy jeszcze do tej pory niedotarly do mnie
Witamy na ziemi Poczta polska to tragedia, czasem paczka idzie 2 dni a czasem 4 tygodnie, jak bylo z moja paczka. Niby priorytet ma byc w ciagu 2 dni ale to tylko teoria bo dzwoniac do poczty polskiej dowiedzialem sie ze to tylko dla reklamy i w ludzkim przekonaniu sie tak przyjelo w rzeczywistosci w regulaminie pisze ,ze priorytet musi byc doreczony w ciagu 3 tygodni od daty wyslania dopiero potem mozna skarzyc poczte. Zlodzieje!!!!!
no to lipa, na chwile obecna zadnej paczki narazie niedostalem
a u mnie do tego, czesto gesto zdaza sie ze paczka lezy na poczcie, byla dwa razy awizowana, tylko ze nigdy awizo na oczy niewidzialem, ani w skrzynce, ani w drzwiach, dzisiaj juz niedam rady tego zalatwic tzn. podjesc na poczte, niestety na spotkanie raczej strobo niebedzie jeszcze zamontowane
a u mnie do tego, czesto gesto zdaza sie ze paczka lezy na poczcie, byla dwa razy awizowana, tylko ze nigdy awizo na oczy niewidzialem, ani w skrzynce, ani w drzwiach, dzisiaj juz niedam rady tego zalatwic tzn. podjesc na poczte, niestety na spotkanie raczej strobo niebedzie jeszcze zamontowane