[E36] Coupe by GERMAN
Ostatnio jestem troszkę zaganiany przez życie ale że nic sie nie dzieje parę foto z prac nad Felgami które u mnie zawitały Skromne MK- Motorsport 8,5J/17'
Przygotowywanie felgi do piaskowania ale żeby nie było łatwo ściągam cały lakier do alu
Już po ściągnięciu kilku warstw Uuuff
Pierwsza już gotowa do piaskowania
Sorki za jakość zdjęć ale robione sprzętem warsztatowym
Plan na felgę jest taki że rant W lustro rotor kilka tonów ciemniejszy odcień perły
Przygotowywanie felgi do piaskowania ale żeby nie było łatwo ściągam cały lakier do alu
Już po ściągnięciu kilku warstw Uuuff
Pierwsza już gotowa do piaskowania
Sorki za jakość zdjęć ale robione sprzętem warsztatowym
Plan na felgę jest taki że rant W lustro rotor kilka tonów ciemniejszy odcień perły
Ostatnio zmieniony 2013-04-12, 21:32 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Wżery dlaczego ? Właśnie dlatego ściągam cały lakier puźniej sam sobie wypiaskuje niskim ciśnieniem felga będzie gładka bez rys jak twoja maska GłodkuGłodek pisze:a dlaczego chcesz to piaskowac ,bedziesz miał wżery
Poza tym ja nie piaskuje piaskiem i jeżeli niema takiej potrzeby wysokim ciśnieniem reguluje oraz dopasowaniem grubości Korontu w zależności od potrzeb
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
A ja mam pytanie odnośnie piaskowania bo widzę że dobrze Ci to wyszło. Czy prowadzisz usługi w tym kierunku bo moje też by należało ogarnąć i w jakiej kwocie by to było. Poza felgami mam jeszcze mały gadżet który wymaga wyłącznie piaskowania...
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634