[E36] e36 by KOWAL
-
- Małopiszący
dawno się nic nie działo i korzystając z pogody zrobiłem parę fotek...niestety z jakością słabo bo nie dysponuje odpowiednim sprzętem ;p
no i ostatnimi czasy połasiłem się o podłokietnik oczywiście, że staram się wszystko zrobić samemu to sam sobie wymodziłem tunel pod podłokietnik z tunelu normalnego i z tunelu pod podłokietnik lecz anglika;p
i chciałem podziękować SebieE36 za udostępnienie tunelu oraz podłokietnika UK
na zdjęciach mam jeszcze podłokieć z UK, ponieważ EU jest u tapicera i szyję się w kolor siedzeń
łączenie wyszło idealnie, jest trwałe jak skała no a przedewszystkim nie widać go bo wypada między oparciami
no i ostatnimi czasy połasiłem się o podłokietnik oczywiście, że staram się wszystko zrobić samemu to sam sobie wymodziłem tunel pod podłokietnik z tunelu normalnego i z tunelu pod podłokietnik lecz anglika;p
i chciałem podziękować SebieE36 za udostępnienie tunelu oraz podłokietnika UK
na zdjęciach mam jeszcze podłokieć z UK, ponieważ EU jest u tapicera i szyję się w kolor siedzeń
łączenie wyszło idealnie, jest trwałe jak skała no a przedewszystkim nie widać go bo wypada między oparciami
jechać z tematem to zacznę jak szkołe skończę!Gabrielo pisze:Już jest ładnie! Lubię, jak jedziesz z tematem!
narazie plany są w mojej głowie ale czekam na grubszy hajsik ;p
w między czasie staram się robić rzeczy, które można wykonać niewielkim nakładem finansowym i powiem Ci, że cieszą mnie bardzo bardzo rzeczy które wykonuje sam.
Właśnie między innymi ten podłokietnik który wymodziłem z dwóch tuneli ;p
Aż poprostu musiał bym tu puścić "wiązankę łacińską" żeby opisać ten absurd w tym absurdalnym kraju ! Nie dodawajcie takiego czegoś bo się uruchamiam są ludzie i parapety... głupi pies (nie wszyscy! bo znam normalnych)
Ps: dopóki w tym posranym kraju będzie się "rozliczać" policjantów na podstawie mandatów to będą takie debile jak ten co wlepił mandat za min. to wyżej...
Ps: dopóki w tym posranym kraju będzie się "rozliczać" policjantów na podstawie mandatów to będą takie debile jak ten co wlepił mandat za min. to wyżej...
gonili mnie jak "gangstera"
jechali na trzeciego za mną i wkońcu wyprzedzli te 2 auta przez wysepkę, dali po kogutach i do mnie ;p
najlepsze to, że nie wiedzieli jakim paragrafem sie posłużyć i chcieli mi dać 50 zł ale potem znaleźli w taryfikatorze właśnie ten i sypnęli stówką...
a co do panów policjantów to nie twierdzę, że każdy jest... bo znam też kilku normalnych, wporządku
jechali na trzeciego za mną i wkońcu wyprzedzli te 2 auta przez wysepkę, dali po kogutach i do mnie ;p
najlepsze to, że nie wiedzieli jakim paragrafem sie posłużyć i chcieli mi dać 50 zł ale potem znaleźli w taryfikatorze właśnie ten i sypnęli stówką...
a co do panów policjantów to nie twierdzę, że każdy jest... bo znam też kilku normalnych, wporządku
Bo sie z Tobą znają to są normalni, dla obcych są jak wszyscyKOWAL pisze:a co do panów policjantów to nie twierdzę, że każdy jest... bo znam też kilku normalnych, wporządku
[URL=http://www.fotosik.pl]